Sivut

19. tammikuuta 2014

Kesä jatkuvasti mielessä...

Ennen joulua ja pitkin syksyä tuntui että hääsuunnittelut seisoivat paikallaan kun kaikki tarvittavat oli jo varattu/ostettu. Nyt on ihana taas huomata että suunnittelua voi jatkaa ja asioita saada tehtyä.

Vieraskirjan hankin jo joulun 2012 aikoihin, kun saatumalta löytyi sopiva. Olen haaveillut polaroidkuvista, jotka otettaisiin vieraista juhlissa ja liimattaisiin kirjaan. Sitten vieraat saavat kirjoittaa terveisensä kuvan alle. Kaasolla olisi ollut toimiva polaroidkamera, mutta filmi oli niin järkyttävän hintaista, etten viitsinyt ajatella sitä mahdollisuutta sen enempää. Viime viikolla sitten huusin itselleni tällaisen Fujix instax mini-kameran ja 10 filmiä. Lisää filmiä on toki hankittava mutta edullisemmaksi tulee kuin polaroidilla kuvaaminen. Lisäksi kuvat ovat juuri sopivan kokoisia että mahtuvat hyvin (pienen) vieraskirjan sivuille.


O myös ilmoitti meidät yliopiston tanssikurssille. Hintaa kurssille tulee 35 euroa ja harjoituskertoja on 5. Jotain hyvää siinäkin että O vielä opiskelee :) Harjoitukset on helmi-maaliskuun aikana, toivottavasti muistetaan opit sitten vielä heinäkuussa.

Olen myös hahmotellut meille kakunkoristetta. Alunperin halusin Willow treen patsaan, sen isomman joka ei edes olisi voinut seistä kakun päällä (löytyy myös kakunkoriste-versiona kuten kuvassa). Mutta koska edes netistä ei löytynyt edullisempana, ja hinta on melkein 40 euroa, joka mielestäni on aivan liikaa, niin mietin itse tehtyä versiota. (Tämän patsaan hankin varmaan kuitenkin myöhemmin meille jostain, niin kauan jo sitä kuolannut)


Meillä norsu eli ronsu on meidän inside juttu, joten siitä se ajatus sitten lähti.


Kuva Etsystä

Minun testiversio
Tarkoituksena siis tehdä samantapaiset kuin tuossa ylemmässä kuvassa. Materiaalit on ostettu, ajattelin kokeilla tehdä nämä cernit-massasta joka kovettuu 130 asteessa uunissa ja on kevyt kovetuttuaan. Silmät ja muut koristeet tulee samalla tavalla kuin ylemmässä kuvassa. Testiversiona käytin muovailuvahaa, eikä silmät näytä yhtään niin kivoilta. En vain ole keksinyt mistä alustan voisi tehdä, nämä kun pitää varmaan liimata johonkin kiinni etteivät kaadu. Ja jos tämä ei onnistu, niin nuo maksavat 26 dollaria netissä...

Tänään on muuten tasan puoli vuotta meidän häihin, jännittävää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti