Sivut

21. syyskuuta 2014

Kuulumisia

Tiedättekö, minulla taitaa olla jonkinlainen hää-ähky. Oli tarkoitus päivittää tänne häiden jälkeen kaikista yksityiskohdista ja tapahtumista, mutta kaikki se into on hävinnyt. O myös kielsi julkaisemasta kuvia joissa hän näkyy enkä tiedä olenko minä valmis paljastamaan kuvia itsestäni täällä. Lisäksi kuvat eivät ole ihan sitä mitä halusin. Joten, noh, en tiedä. Ehkä jaksan kirjoittaa tänne häistä jotain, ehkä en. Tällä hetkellä ei kiinnosta ollenkaan. Häät oli siis aivan ihanat, kaikki sujui hyvin ja kaikilla oli hauskaa. Mutta jotenkin kaikki häihin liittyvä vei voimat kokonaan, ja nyt kun häät on ohi se aihe ei kiinnostaa enää ollenkaan :)

Tässä on myös ollut vähän kiireitä. Myydä häätavat pois ja saada asunto vihdoin kodin näköiseksi. Aloitin myös uudessa työpaikassa ja O suorittaa nyt viimeisiä opintoja, joten arki tuntuu hieman raskaalta. Mutta ehkäpä tämä tästä :)

1 kommentti:

  1. Harmi, ettet ole ihan tyytyväinen kuviin. Älä stressaa bloggaamisesta, jos jossakin vaiheessa haluat ja jaksat kertoa jotakin, niin me lukijat jaksamme kyllä odottaa. Tsemppiä ja mukavaa syksyä! :)

    VastaaPoista