Sivut

20. toukokuuta 2013

Meidän tarina

Meillä on tänään 2,5-vuotis päivä (kyllä, täällä ollaan niin yltiösöpöjä että lasketaan vielä puolivuotis päivätkin). Ajattelinpa siis minäkin nyt kertoa miten me tavattiin.

Minä olin marras-joulukuussa 2010 tekemässä pitempää harjoittelua eräässä lastenkodissa kun tapasin O:n. Muistan että siellä puhuttiin "hullusta" nuoresta miehestä joka menee yövuoron jälkeen suoraan kouluun. En oikeastaan kiinnittänyt O:hon huomiota ennenkuin yksi työntekijöistä totesi O:lle että hänestä on tullut niin komea kun hän on kasvattanut parran ja viikset. Siinä kohtaa me jotenkin salaa huomasimme toisemme. Katselin häntä ja ajattelin että "joo, on hän kyllä aika komea".  O, kuten kaikki muutkin luulivat minua paljon vanhemmaksi, ja O:ta taisi aluksi hieman mietityttää kun sai tietää että meillä on ikäeroa melkein 7 vuotta. Aika nopeasti hän siitä "shokista" kuitenkin toipui.

Ei siinä sitten montaa päivää mennyt kun O jo epäsuoraan ehdotti treffejä. Oltiin kahdestaan huoneessa ja keskusteltiin mm. elokuvista. O otti esiin elokuvalippuja ja totesi "Mulla olis tässä näitä vapaalippuja...". Tulkitsin sen treffikutsuksi ja illalla vaihdettiin puhelinnumeroja. Seuraavana päivänä käytiin jo elokuvissakin. Meidän ensitreffiuelokuva oli Paranormal activity 2 (oli muuten helkkarin pelottava), ei mikään romanttisin valinta :D. (Ensimmäisenä vuosipäivänä käytiin katsomassa Paranormal actovity 3)

Siitä se sitten lähti. Viikko piti vielä sinnitellä harjoittelussa ja leikkiä kuin mitään ei olisi tapahtunut. Vaikka jälkeenpäin O:lta kyllä kysyttiin että onko meidän välillä jotain :) Ihan alusta asti ollaan oltu tosi läheisiä ja tehty kaikki yhdessä. 8 kuukauden kuluttua ensitapaamisesta päätettiin hankkia yhteinen asunto, kun asuttiin jo jatkuvasti toistemmme luona. Kun seurustelua oli takana n 1½ vuotta, perheeseen tuli pieni koiravauva. Ensi kesänä häiden aikaan yhteisiä vuosia on takana jo melkein 4. Yhteistä loppuelämää odotellessa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti