Sivut

5. kesäkuuta 2013

Maailman huonoin bloggaaja täällä hei. Onpa tullut pitkä tauko. Töissä oli aika hurjat viimeiset viikot, mutta nyt siitä ollaan selvitty ja lomallakin oltu kohta viikko :) Koko kesä menee siis lomaillessa ja työt kutsuu vasta elokuussa. Nyt on aikaa tehdä kaikki tekemättömät hommat ja keskittyä mm. hääjuttuihin.

Seuraavaksihan pitäisi varata kirkko (19.7!) ja löytää valokuvaaja. Tässä valokuvaaja-asiassa ollaan edelleen erimieltä O:n kanssa, mutta enköhän saa tahtoani läpi.

Hääpukuja kävin taas sovittamassa eilen. Tällä kertaa matkasin niinkin pitkälle kuin Helsinkiin, Lovebirds-liikkeeseen. Kauniita pukuja löytyi ja kaksi ihan suosikkia. Kumpikaan ei kuitenkaan lähtenyt mukaan, sillä minulle ei tullut sitä tämä se on-fiilistä. Toisen puvun hinta oli myös asia joka häiritsi. Vaikka puku on uutena maksanut pari tonnia, ei siitä minun mielestä käytettynä voi pyytää 900 euroa. Käytty puku on aina käytetty puku ja hintakin pitäisi mielestäni olla sen mukainen. Tämä on tietysti vain minun mielipiteeni, tehköön jokainen omalla tavallaan... Tämä on kuitenkin syy miksi kyseinen  puku jäi liikkeeseen.

Samalla reissulla kävin Variston Sinellissä ja nyt meillä on mm. kirjekuoret kutsuja varten, pahviset kirjaimet, ruusun terälehtiä ja paljon muuta :) Näistä lupaan kertoa lisää myöhemmin.

Nyt lähiaikoina pitäisi myös ottaa meidän "kihlakuvat". Siskoa ja veljeä olen pyytänyt valokuvaamaan, ja ideoita on vaikka kuinka paljon. Kuvia on tarkoitus käyttää Save the date-korteissa jotka näillä näkymin lähtee joulukorttien mukana vieraille. Vieraslistakin pitäisi siis päättää. Kun vain saisi tuon sulhasenkin mukaan suunnitteluun taas :D Näistäkin lisää myöhemmin.

Tässä siis mitä häitä varten on tehtävä kesän aikana:

-kirkon varaus
-valokuvaajan valinta ja varaus
-kutsut
-kukat pöytäkoristeita varten
-muut koristeet
-vieraslista
-save the date-kuvat
-ensimmäinen tapaaminen pitopalvelun kanssa (että tämä morsian saa mielenrauhan asian suhteen)


Nyt aion nauttia illasta täysillä. Koko päivä mennyt allergian/räkätaudin ja päänsäryn kourissa. Ehkäpä joku kiva elokuva O:n kainalossa... :)

P.s. ensi kerralla laitan myös kuvia, lupaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti