Sivut

27. kesäkuuta 2013

Vihkitilaisuuden musiikki

Sisään- ja ulostulomarssit on päätetty.

Sisääntulomarssina Toivo Kuulan Häämarssi. Haluaisin tästä pianoversion, enkä urkuja. mahtaisikohan Bestman suostua...


Ja ulostulomarssina Marko Hakanpään Trumpettisävelmä (jonka olisin kyllä halunnut jo sisääntulomarssiksi...)


Löysin myös listan vihkitilaisuuteen sopivista lauluista Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän sivuilta ja sieltä löytyy myös tämä, onneksi :)


Tuota Ave mariaa olen etsinyt pitkään ja nyt sen löysin. Olisi ihanaa jos Bestman suostuisi soittamaan tämän kirkossa.

Alustavasti Bestmanilta ja toiselta kaverilta on jo kysytty jos he soittaisivat Saint-Saens : The Swan ( Le Cygne ) - Carnival of the Animals. Se on niin kaunis. Ja kun nyt löytyy kaksi musikaalista ystävää :) Vielä kun se sopisi papille tai kanttorille, tai kuka nämä musiikkiesitykset nyt hyväksyykään.




Olen kyllä jo nyt niin innoissani näistä. Seuraavaksi pitäisi varmaan mennä Bestmanin luo kysymään "kilttiiii, voisitko soittaa tämän ja tämän ja tämän? Pliiiiis?" :D

2 kommenttia:

  1. Mäkin olen haaveillut Toivo Kuulan Häämarssista pianoversiona, urut jotenkin ahdistaa mua aivan tavattoman paljon, en tiedä miksi. Täytyy toivoa että se onnistuisi, jahka kirkon saan varattua kuun vaihteessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katsoin jotain hääohjelmaa jokin aika sitten jossa tuo Häämarssi soitettiin uruilla. Hyi olkoon. Jopa O kommentoi ettei kuulostaa hyvältä. Toivottavasti saatte pianoversion järjestymään, on kyllä niin paljon herkempi!

      Poista