Sivut

17. marraskuuta 2013

Pitopalvelu ja hääpuvun muokkaus

Tällä viikolla olen ollut yhteydessä sekä meidän pitopalveluun että ompelijaan. Pitopalvelun kanssa sovittiin suunnittelupalaveri tammikuun alkuun. Tähän palaveriin osallistuu myös O:n äiti, sillä hän työskentelee keittiöemäntänä ja osaa varmasti kysyä hyviä kysymyksiä, mitä itselle siis ei välttämättä tulisi mieleen. Hän pyysi itse päästä mukaan ja minäkin halusin että hän osallistuu.

 Jos jollain nyt sattuu olemaan vinkkejä siitä mitä pitopalvelulta pitäisi kysyä niin kertokaa ihmeessä.

Minun pukuni korjaa morsiuspukuliike Fiancéen ompelija. Päätettiin yhdessä Tiinan kanssa että maaliskuussa tuon puvun liikkeeseen muutoksia ja mittoja varten. Puku tarkistetaan myös vielä ennen häitä ettei tule ikäviä yllätyksiä. Tämähän tarkoittaa siis sitä että hääkuntoon pitäisi päästä maaliskuuhun mennessä. Motivaatiota kyllä riittää! Nyt pitäisi siis ottaa itseään niskasta kiinni, tehdä treenisuunnitelma ja aloittaa. Erästä treeniohjelmaa olenkin jo katsellut, ehkäpä kerron siitä lisää jos sen valitsen. Niin ja muuten, nyt jo neljäs viikko ilman karkkia, sipsejä, keksejä ja muita herkkuja. Painoa pudonnut jo huimat 3,5 kiloa! Ja nyt ei edes tee mieli mitään hyvää, mikä siis oli karkittomuuden pääsyy. Päästä sokerista eroon, tai ainakin vähentää. Jouluun asti siis mennään näin. Jouluksi lupasin itselleni että saan syödä vähän nameja. Mutta sen jälkeen sokeriton kausi jatkuu taas. :) Suosittelen kokeilemaan. Loppujen lopuksi aika helppoa. Tosin tietyt rutiinit, kuten perjantai-ilta kun vihdoin pääsee töistä ja haluaisi vain rentoutua ja syödä jotain hyvää, tekee välillä tiukkaa. Pitää vain keksiä muuta tekemistä.

2 kommenttia:

  1. Kun karkittomuuteen tottuu niin se on yllättävän helppoa siitä eteenpäin. Se sokerikoukusta pääseminen on kamalinta! Onnea onnistumisesta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia, olen kyllä todella tyytyväinen. Ja eniten ylpeä O:sta, joka on myös päässyt sokeririippuvuudesta. Tällä kertaa onnistuttiin yhdessä :)

      Poista