Sivut

9. marraskuuta 2013

Vieläkö jotain on tekemättä?

Tuntuu että viimeaikoina hääjutskut eivät ole kiinnostaneet. Kaikki tärkeimmät asiat on hoidettu, muut jäävät keväälle hoidettavaksi. Tällä hetkellä ei siis liikuta mihinkään suuntaan. Ja ehkä hyvä niin, välillä on aika ihana pitää vähän taukoa. Olen nimittäin puhunut häistä päivittäin siitä saakka kun mentiin kihloihin syyskuussa 2012 (ja ehkä jopa jo vähän aikaisemmin).

No onhan niitä asioita vielä hoidettavana. Muiden blogeja lukiessa tulee itseasiassa mieleen enemmän ja enemmän. Tässä siis meidän to do-lista keväälle:

O sovittamaan vuokrapukuja
Ensin pitäisi löytää se pukuvuokraamot ja sitten kysellä hintoja. O tietää kuitenkin jo suurinpiirtein mitä haluaa.

Palaveri pitopalvelun kanssa
Olen ollut yhteydessä meidän pitopalveluun ja ollaan jo sovittu tapaaminen tammikuun puoleenväliin. Tai näin ainakin ajattelin. Nyt pitäisi päättää mennäänkö oikein Sastamalaan heidän kievariin pitämään palaveri vai tavataanko ihan täällä meidän kotikaupungissa. O:n äiti on myös osallistumassa, ja hänenkin mielipidettään täytyy kysyä. Tosin tämän O aina unohtaa...

Kukat-Mistä? Millainen kimppu ja vieheet?
O:n vanhempien naapuri myy kukkia ja sitoo kimppuja. Hän pystyisi varmasti hakemaan kukat edullisesti tukusta ja häneltä saisi ehkä vähän tuttava-alennusta. Täytyy toki ensin kysyä sopisiko tämä hänelle ja osaako hän sitoa haluamani kimpun.

Bussikyyti kirkolta hääpaikalla ja takaisin
Pitää kilpailuttaa eri firmat. Lisäksi pitää ilmeisesti ensin odottaa vastausta vierailta että tarvitsevatko he kyydin vai järjestävätkö itse.

Hääpuvun muokkaukset
Pitäisi löytää joku paikka missä saan nämä muutokset tehtyä kohtuuhinnalla. Ennen sitä pitäisi tietenkin päästä niihin haluamiini mittoihin. Ettei puku sitten hääpäivänä ole liian suuri/pieni :/
Hääalusvaatteet
Minähän en omista ainuttakaan paria olkaimettomia rintaliivejä. Ja häihin haluan kyllä jotain ihan uutta. Eli shoppailemaan, mars!

Hääjuotavat
Haetaan ilmeisesti jo tammikuun alussa, malttamattomia kun ollaan. Haluamme myös bestmanin ja kaason mukaan, ja kaaso saattaa lähteä vaihtoon Kaliforniaan koko kevääksi, eli vaihtoehtoja ei juuri ole...

Karkkibuffettiin karkit
Hankin varmaan pikkuhiljaa kevään mittaan. Täytyy varmaan juosta tarjousten perässä, tai jos pääsisi jonkun mukana johonkin tukkuun käymään

Hääyöpaikka
O itseasiassa ehdotti tätä eilen. Minä olisin ehkä pihistänyt tässä asiassa ja tullut ihan kotiin. Mutta hän siis ehdotti että juhlapaikan läheltä saisi vuokrattua mökkejä. Kun minä haluan olla seuraavana päivänä mukana siivoamassa juhlapaikkaa...Nokitin tämän asian selvittämisen O:lle :)

Sormusten rodinointi ja kaiverrukset
Saadaan viedä sormukset vihkisormukseni tehneelle kultasepälle vähän ennen häitä. Jos ymmärsin oikein niin tämä kuului vihkisormuksen hintaan.

Hääauto
O lupasi selvittää. Olisin halunnut jonkun vanhan, hienon auton mutta budjetti tulee vastaan. Eli meille tulee varmaan joku puolituttu omalla, tavallisella autolla kuskaamaan. Tärkeintä on ettei se ole kukaan vieraista.

Askartelut
Näitähän riittää. Ajattelin olla reipas ja askarrella oikein kunnolla joululomalla kun vihdoin siihen on aikaa. Eli loput kukat, kutsut, koristeet mm. pompomit, kuppikakkutelineet...

Soittolista
Ollaan aloitettu, mutta tämä on kyllä vielä aika vaiheessa. Pikkuhiljaa, pikkuhiljaa...

Tanssikurssi
Ehdotin O:lle, sillä hän tuntuu olevan vähän epävarma koko häävalssista/tanssista. Katsotaan saadaanko aikaiseksi käydä jossain. Muuten vedetään vain tunteella hääpäivänä :)

Häiden ohjelma
Tätä pitäisi kai pikkuhiljaa ruveta miettimään. Kimpun ja sukkanauhan heitto, häävalssi, puheita. Ehkei tähän tarvita niin paljon muuta. Minä haaveilen stand-upista, mutta se tuskin toteutuu budjetin takia.

Häämatka
Me ei vain kertakaikkiaan saada puhuttua tästä.

Kanttori ja Pappi
Selviää meille toukokuussa..

Kirkkoharjoitus
Tätä ei kai tarvita ajatella vielä hetkeen

Esteettömyystodistus
Hoidetaan varmaan heti kun se on mahdollista

Oho, tulikin kilometripostaus. :) Tekemistä kyllä riittää. Ehkä päästään taas vauhtiin kun vuosi 2014 lähestyy

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti