Sivut

6. joulukuuta 2012

Monta yötä jouluun...

Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille!

Täällä ollaan nukuttu pitkään ja askarreltu joulukortteja. Ajattelin sen sujuvan muutamassa tunnissa, sillä olin jo aikaisemmin leikannut valmiiksi korttipohjat sekä muut kortteihin käytettävät paperit. Aloitin puoli yhdeltätoista ja nyt vasta sain valmiiksi. Tai siis korteista puuttuu vielä teksti, ja kuoretkin tarvitsevat osoitteen. :)

Tässä vähän kuiva korteista ja tekovaiheesta:




Olin ostanut tuota tummempaa paperia yhden kappaleen jokunen kuukausi sitten, kun se oli niin kivannäköinen. Sitten halusinkin sitä joulukortteihin ja yksi paperi ei riittänyt. Ja arvatkaa oliko sitä enää askartelukaupassa kun sinne pääsin? Harmitti ja paljon. Piti sitten tyytyä Tiimarista löytyneeseen vaaleampaan paperiin kun muutakaan ei ollut.

 Ekat korit tehty siitä nätimmästä paperista.

 Tällaisia niistä tuli. Tuosta näkee että tuo alempi kortti on nätimpi.
En nyt jostain syystä saa tuota kuvaa käännettyä. Käytin tuohon vaaleampaan paperiin ruskeaa leimasinväriä, jotta paperi näyttäisi vanhemmalta. Kuvassa näkyy siis ennen ja jälkeen.
Kaikki kortit tehty! :)

Tänä vuonna tuntuu että aika loppuu kesken. Todella hankalaa yrittää joulufiilistellä kun on pakko olla töissä päivät, ja illalla kun vihdoin pääsen kotiin haluan vain nauttia hiljaisuudesta ja olla tekemättä mitään. Ei vain jaksa. Opiskellessa tähän aikaan oli jo joululoma alkanut ja ehti tehdä vaikka mitä.

Noh, olen hiukan jopa saanut ommeltua joululahjoja työkavereille. Olen tekemässä heille tällaiset:
 Olen ihastunut Tilda-tyyliin ja löysin syksyllä kaupasta tämän kirjan. Sieltä noiden tonttujen ohjekin löytyy.


Päivitän tänne lisää kun olen saanut enemmän tehtyä :)

Huomenna taas töihin ja jos vielä töiden jälkeen jaksan niin jatkan ompelua. Perheen joululahjat odottavat paketointia. Aloitin jo yhtenä päivänä mutta ei sitten innostanut. O:n lahjat sain pakettiin, eipähän pääse kurkkimaan edes vahingossa. :D

Nyt telkkarista Tuntematon sotilas ja myöhemmin Linnan juhlat. Ostinpa eilen meille prinsessakakun itsenäisyyspäivän kunniaksi. Sitä siis herkuttelemaan. Nam!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti