Sivut

20. joulukuuta 2012

Aivan liian pitkä blogitauko

Anteeksi. Ei kai tässä muuta voi sanoa.

Viime viikkoina on vain ollut voimat pois. Työ vie kaiken energian ja kotiin päästyäni en jaksa tehdä yhtään mitään (tekemistä kyllä olisi vaikka muille jakaa). Tänä vuonna en ole ehtinyt nauttia joulunodotus ajasta, tuntuu että joulukuu on mennyt ohi kokonaan. Harmi, sillä minä rakastan joulua. Yleensä olen ostanut, tehnyt ja paketoinut kaikki lahjat jo lokakuussa ja vain nauttinut joulutunnelmasta joulukuussa. En tiedä mikä tänä vuonna meni pieleen.

Monta viikkoa on tännekin pitänyt kirjoittaa, mutta aina on löytynyt "tärkeämpää" tekemistä. Aloitetaanpa siis siitä mihin viimeksi jäin, eli joulukortit.

Tänä vuonna korttien tekeminen tuntui lähinnä työltä, vaikka O auttoi ja jaksoi reippaasti olla mukana melkein loppuun asti. Kun vihdoin sain kaikki kortit tehtyä ilmoitti O että hänellä on vielä kaksi ystävää joille kortin voisi lähettää. Great! Kaikki korttitarvikkeet kun oli jo käytetty. Ei muuta kuin askartelulaatikolle etsimään jämäpaloja. Ja löytyihän niitä:

Tuli itseasiassa melkein nätimmät kuin alkuperäisistä korteista. Ensi vuonna teen ehdottomasti punaiset kortit!

Kun kävin ostamassa O:lle joululahjaa, tarttui mukaan myös eräs häätarvike. Löysin meille nimittäin vieraskirjan alekorista. Alunperin halusin mustasivuisen vieraskirjan jonka kannen saisin tuunattua itse. Mutta kun tämä kirja oli teemaväreihin sopiva, vanha roosa, ja tarpeeksi iso, ja kun hintakin oli kohdallaan (5 euroa!) niin mikäs siinä. Kyllä valkoisetkin sivut näyttävät kivoilta.

Kuvassa kirja on edelleen muovissa, siitä tuo kiilto. O kielsi avaamasta muovia ennen häitä ettei kirja vain sottaannu. Kaupassa selasin avattua pakkausta ja oikein hienohan tuo on. Kantta ajattelin kylläkin vielä tuunata, jos saataisin vaikka otettua "kihlakuva" tuohon ruusun tilalle. Kaasollani on polaroid-kamera ja haaveilen toteuttavani vieraskirjan tällä tavalla:


kuvat googlesta
Tulihan vielä se Tallinnan-reissukin tehtyä. Kylmää oli, mutta tunnelmallista. Tällä kertaa minun ja O:n lisäksi mukaan lähti äitini ja siskoni. Paljon tuli taas ostettua. Siellä oli joulumarkkinat ja pitihän sieltä saada muutama joululahja ja vähän käsitöitä. Lisäksi hemmottelin itseäni geelikynsillä, Virossa kun on halvempaa laittaa sellaiset. Tadaa! Hääkynsiä ajatellen...






Viime yönä valvoin ompelemassa työkavereille joululahjoja (jouluna pitää aina tehdä jotain viime hetkessä). Tein heille aikaisemmin mainitsemani tontut ja tällaiset niistä tuli:


Vähän harmittaa että tuon toisen tontun silmät ovat niin paljon isommat, mutta nyt sille ei enää voi mitään. Ihan nätit tontut tuli tehtyä, ja työkaverit tykkäsivät kovasti!
 Eilen hankittiin myös joulukuusi ja tänään sain vihdoin sen sisälle olohuoneeseen. Tuossa se nyt komeilee. Kuulemma vasta huomenna saa koristella. Koira ei pahemmin kuusta ihmetellyt, toivotaan että kuusi saa jatkossakin olla ihan rauhassa.

Huomenna käydään tekemässä jouluostokset. Vähän hirvittää lähetä kauppaan, siellä on varmasti kaikki muutkin. Onneksi on lyhyt lista. :) Huomenna on myös tarkoitus taitella vähän joulutähtiä. Niitä onkin tullut tehtyä jo ihan urakalla (tuollaisia kuin yllä olevassa kuvassa roikkuu ikkunassa). Niistä lisää myöhemmin.

Tänäänsain vihdoin paketoitua loput joululahjat. Ihanaa, nyt voi joulun odotus alkaa. Minulla kun alkoi myös joululoma tänään.

 O:n joululahjaa olikin aika vaikea paketoida paketin painon takia. Päätin sitten käyttää kaikki jämäpalat ja paaaaaaaljon teippiä. Kai siitä ihan ok tuli. :)
 Lähempää katsottuna hieman hassun näköinen paketti, mutta ei se niin tarkkaa ole. Paperi kun revitään kuitenkin pois.
Joululahjat minun perheelle

Tarkoituksena on levätä niin paljon kuin mahdollista ja nauttia hyvästä ruoasta ja seurasta. Koira on ikionnellinen kun koko lauma on taas koossa, ja taitaapa O:kin olla aika tyytyväinen kun vaimoke on kotona halattavana jopa 12 kokonaista päivää!

Tulipas pitkä teksti. Taidanpa palailla myöhemmin hääasioiden tiimoilta. Nyt oikein mukavaa torstaita! Kohta on joulu, nauttikaa siis tästä ihanasta ajasta!











2 kommenttia:

  1. Wow, ihanan muhkia kuusi! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös olekin :) Tänään saa vihdoin koristella uusilla koristeilla

      Poista