Sivut

27. tammikuuta 2013

Nolot kauppareissut

Piiippiiippiiiiip.

Turvaportit piippaavat aina kun menen kaupaan sisään tai ulos. Välillä kukaan ei välitä, kun taas toisinaan myyjät juoksevat luokse ja nappaavat laukkuni. Eihän sieltä mitään löydy. Myyjät veikkaavat sen johtuvan avaimistani. Tosi noloa.

Välttelen kauppoihin menemistä.

Näin jatkui muutaman viikon ennen kuin mainitsin asiasta O:lle. Olin yrittänyt miettiä mikä sai laukkuni yhtäkkiä piippaamaan joka ikisen turvaportin kohdalla. O mainitsi että pitäisi pyytää kaupan vartijaa tarkistamaan laukkuni laitteella, jota vartijat käyttävät myymälävarkauksien kohdalla. Välillä laukuissa sun muissa saattaa olla hälyttimen lisäksi hälytintarra. Ehkäpä sellainen oli mennyt laukkuni vuorin väliin. Tyhjensin ja tutkin laukkuni vuoria myöten. Ei mitään.

Sitten muistin, että olin ostanut uuden lompakon joulun jälkeen. Ja eikun lompakkoa tyhjentämään. Ja arvatkaas mitä löysin sieltä, yhden korttitaskun välistä?!
Tämän:

Hälytintarrahan se siellä. Ihanaa että se kaikki johtui tästä, nyt voi taas rauhassa käydä kaupoissa.

Mutta toisaalta todella ärsyttävää. Mielestäni tämä olisi pitänyt poistaa jo kaupassa kun ostin lompakkoni. Eikös myyjien kuuluisi tietää että tuotteissa on tällaiset jossain piilossa? En olisi ikinä tajunnut kaivaa korttitaskuja, jollei O olisi maininnut näistä tarroista. Olisin jatkanut kauppojen välttelyä ja syyttänyt kaikesta laukkuani.

Noh, loppu hyvin kaikki hyvin (vaikka ärsyttääkin).

1 kommentti: