Sivut

1. huhtikuuta 2013

Häävalssit sun muut

Täälläpäin ollaan viime aikoina kuunneltu musiikkia häitä ajatellen (tarkemmin sanottuna minä olen kuunnellut ja raportoinut O:lle). Ollaan ehkä saatu päätettyä häävalssi ja kirkkomusiikki (paiti marssit). Taisin kuulla radiosta Eläinten karnevaalista tutun Saint-Saensin säveltämän Joutsenen. Ja oi että tuo kappale on kaunis. Sen minä haluan soitettavan kirkossa. O on jo kysynyt bestmanilta ja toiselta hyvältä ystävältä (soittavat pianoa ja viulua), jos he suostuisivat soittamaan kirkossa jotain. Ja kuulemma suostuvat! :) Me happy!



Häävalssi-ehdotus saatiin tänään kun satuin löytämään Youtubesta Tapio Rautavaaran Häävalssin, tosin Johanna Kurkelan esittämänä.



Olen aikaisemmin jotenkin ollut näitä perinteisiä valsseja vastaan. Tuntuu että kaikki on niin loppuun kuluneita, ja kaikilla on sama Akselin ja Elinan häävalssi (vaikka ihan kivojahan ne opikeasti ovat). Jotenkin kuitenkin tuon Häävalssin kuullessa tuli tunne että tämä voisi olla se Meidän valssi. Niin ne mielipiteet nyt tuntuvat muuttuvan vähän joka asian suhteen :D

Aikaisempi (ja nykyinenkin jaetulla sijalla) suosikkini on John Denverin Annie's song. Sanatkin ovat niin kauniit. Pianolla soitettuna, ai että <3.


O ei kuitenkaan oikein tykännyt. Sekä hän että bestman muistavat tästä Ressu Redfordin tekemän suomenkielisen, O:n sanoin"raiskatun" version :/ 


Jepp jepp.

Ruokailun taustamusiikiksi ollaan ajateltu jazzia, vähän tähän tyyliin:


 Bändiähän ei näillä näkymin ole tulossa joten tietokoneella ja äänentoistolla mennään.

Mitään ei vielä ole lyöty lukkoon mutta suosikit on nyt tiedossa ja O:kin vaikuttaa innostuneelta. Tästä on hyvä jatkaa :)

Mitäs kappaleita teille muille on tulossa kirkoon ja hääjuhlaan?

3 kommenttia:

  1. Kirkkoon meillä ei tuu mitään marssien lisäksi, toivottavasti päästäis myös ilman virsiä :D Ei olla kovin hartaita tyyppejä ;)

    Häätanssina meillä on Stellan häävalssi, ja sen laulaa miehen hyvä ystävä ja miehen serkku säestää :) Yks tuttu tulee laulaan yhen setin iskelmää ja sen jälkeen mennään bilemusalla loppuun asti tietokoneen ja äänentoiston varassa :)

    Toi Johanna Kurkelan versio on kyllä ihana ♥

    VastaaPoista
  2. Minäkään en haluaisi virsiä.

    Pitäisi vielä löytää joku laulamaan tuo valssi :)

    VastaaPoista
  3. Meille tulee Frank Sinatran versio ihanasta Moonriveristä häävalssiksi :)

    VastaaPoista