Sivut

19. huhtikuuta 2013

Viikonloppu ja edistystä

Oli kyllä niin raskas päivä. Koko viikko on tuntunut pitkältä mutta hei, nyt on vihdoin perjantai. Töissä oli väsy, voimaton ja paha olo, alkava päänsärky, lihassärky...ja kaikki katosi saman tien kun pääsin kotiin ja vedin pyjaman päälle (klo viideltä iltapäivällä...). Ihanaa!

Viikonloppu alkaa mukavissa tunnelmissa sillä hääasiatkin sujuvat (taas). O soitti tutun tutulle joka voisi ehkä toimia valokuvaajana häissä. Treffit ovat joskus ensi viikolla ja silloin pääsee siis näkemään vähän kuvia ja juttelemaan hinnasta. Varalla on myös kaveri joka valokuvaa ja sitten muutama valokuvaaja johon olen ollut yhteydessä. Minä sanoin eilen että on päätettävä valokuvaaja ja pitopalvelu nyt pian ja johan alkoi tapahtua. Nyt pitäisi vielä olla yhteydessä pitopalveluun...

Mahtavaa viikonloppua kaikille! Minä aion nyt vain nauttia ja kerätä voimia tulevaa viikkoa varten. :)

4 kommenttia:

  1. Rentouttavaa viikonloppua :)

    VastaaPoista
  2. Noniin. Nyt olen saanut kahlattua kaikki postauksesi läpi, ja aika paljon on samoja asioita ja suunnitelmia mielessä meillä häiden suhteen :) Meilläkin häät kesällä 2014, varattuna tällä hetkellä juhlapaikka (ruoka samasta paikasta), kirkko, pappi ja kuvaaja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaikka tuntuu että kesään 2014 on niiiiin pitkä aikaa, niin aika paljon ollaan saatu aikaan jo. Ja eihän häihin ole kuin vähän päälle vuosi aikaa. :)

      Tuntuu että kesällä kun saadaan kirkoo varattua niin kaikesta tulee todellisempaa ja saa oikeasti ruveta ostelemaan ja varailemaan kaikkea. Jei :)

      Poista