Sivut

6. huhtikuuta 2013

Photo booth

Täällä yksi morsian on herännyt talviunilta. No ei ihan, mutta energiaa tuntuu löytyvän enemmän nyt kun aurinko paistaa ja kevät on todellakin alkanut.

O haluaa nähdä minut hääpäivänä ensimmäistä kertaa vasta kirkossa. Eli kuvat on otettava vihkimisen jälkeen. Vieraat joutuvat siis odottamaan meitä jonkun aikaa juhlapaikalla. Jo aikaisemmin mietin että photo booth voisi toimia ajanvietteenä. Tekisin propseja ja kaaso & bestman saisivat huolehtia kuvien ottamisesta. Kaasolla kun on polaroid-kamera niin saisi samantien kuvat vieraskirjaan.

Googlettelin kuvia ja juttelin samalla äidin kanssa. Jotenkin tapetista juttelu meni photo booth-aiheeseen ja löysin tosi kivoja kuvia: photo booth seinästä. Onpas kiva idea, tämä morsian haluaa. O ei ollut ihan niin innostunut. Mitäs mieltä te olette?







Katsokaa nyt tätäkin kuvaa. Mikä tunnelma!


Saisi kyllä tosi kivat kuvat vieraskirjaan ja uskon että vieraatkin tykkäisi. Onhan siinä vähän työtä, mutta minua ei yhtään haittaisi. Olisi varmasti tosi kivaa tehdä tuota seinää. :)

5 kommenttia:

  1. Ovathan nuo sinät aivan ihastuttavia! Nostan kyllä hattua jos jaksat sellaisen teille tehdä ja varmasti tulisi olemaan häiden hitti. :D

    Noitahan saa nykyään vuokratakkin. Voi olla, että tulee saman hintaiseksi tehdä itse tai vuokrata, mutta sitten menee se tekemisen ilo kyllä ohi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu jossain näin vuokrattavan, mutta se oli kyllä niin törkeän hintainen että mieluummin teen meille samalla hinnalla ihan meidän näköisen.

      Poista
  2. Ai vitsi ai vitsi ai vitsi :D :D Mun on pakko pistää tääkin idea talteen :D : ai mies se varmaan riemastuis kun kuulis et mä haluun tälläsen seinään HAHAHAAA.. meille ois siis tulossa noi kehykset, mut pulmana on vähä et mites niitä kehyksiä pitää paikallaan. Toi ois niin passeli idea toi seinä. :D Mut vähän mä mietin et tuleeks se kalliiks tehdä tai saako sen myytyä jälkeen päin....

    http://meidanideat.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos tapetin löytää halvalla ja kehykset vaikka kirpparilta niin en usko että tulee niin kalliiksi. Hiukan rakennustaitoja vaatii :) Minäkin mietin ensin että mitäs seinälle sitten häiden jälkeen, mutta olkoon sen ajan murhe :P

      Poista
  3. Meillekin on tulossa jonkinlainen photo booth. Ideoita vaan on liikaakin sen toteuttamiseen :)

    VastaaPoista