Sivut

4. elokuuta 2013

Alelöytöjä ja kukkakokeiluja

Käytiin O:n kanssa Prismassa etsimässä minulle työkenkiä. O tarkisti samalla miesten kengät ja löysi mustat nahkakengät hääkengiksi. Parasta tässä oli että ne olivat -50% alennuksessa. Vitsailin jo että voitaisiin valita häiden teemaksi -50% kun tähän asti ollaan säästetty melkein joka hankinnassa puolet tai yli alkuperäisestä budjetista.






Nyt illalla teki vielä mieli kokeilla kukkien askartelua. Ruusun tekemistä olen miettinyt jo pitkään ja tarkoitus oli käyttää tätä ohjetta. Mielestäni monissa blogeissa on viime aikoina ollut juuri näitä suodatinpaperiruusuja. Löysin myös toisen ohjeen jota hieman sovelsin (tottakai!) ja tällaisen ruusun sain aikaiseksi


 Piti verrata ruusua välillä pionin kokoon.


Tuossa näkyvät nuo kaavat. Jätin pois tuon suurimman terälehden sillä ruusu oli jo sopivan kokoinen. Noita voisi myös pienentää hieman niin saisi käytettyä myös suurimman terälehden ja tehtyä muhkeamman ruusun. Tosin minä pidän tuosta juuri tuollaisena. Seuraavaksi pitää kokeilla tuon ruusun värjäämistä, mutta se saa jäädä toiseen päivään. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti