Sivut

7. elokuuta 2013

Hääpuku vielä löytämättä? Kurkkaas tätä

Hitsit, jos vain olisin saanut tämän viestin noin kuukausi sitten ennenkuin ehdin ostaa oman pukuni. Mutta ehkä tästä on apua jollekin teistä lukijoista? Sain sähköpostia Marinette-liikkeeltä, joka myy hää- ja iltapukuja Turussa. Liike on lopettamassa ja myy nyt pukuja edullisesti. Tässäpä tämä saamani viesti:

"TIEDOTE
7.8.2013

MORSIUS- JA ILTAPUKUJEN ERIKOISLIIKE MARINETTE LOPETTAA TOIMINTANSA TURUSSA

Yli 15 vuotta hääalalla toiminut turkulainen morsiuspukuliike Marinette on ilmoittanut lopettavansa toimintansa vuoden 2013 loppuun mennessä. Maariankadulla toiminut hääpukuliike on Helsingissä toimivan Stilissiman sisarliike Turussa.

”Turun talousalueen tilanne on heikentynyt vuosi vuodelta ja toimintamme edellytykset ylellisten merkkituotteiden liikkeenä ovat heikentyneet samassa suhteessa. Vaikka naimisiin mennään yhä samoissa määrissä kuin ennenkin, ovat kukkaron nyörit tiukentuneet asiakaskuntamme keskuudessa, mikä on johtanut kestämättömään tilanteeseen, kun tuotevalikoimamme koostuu kansainvälisten suunnittelijoiden arvokkaista kokoelmista. ” sanoo liikkeenhoitaja Eila Viinamäki.

Taloustilanteen heikkeneminen ja liikkeenhoitajan eläkkeelle jääminen syyskuussa saivat yrityksen omistajan Hanna Koskisen päättämään liikkeen lopettamisesta. ”Päätös ei ollut helppo. Turku on kotikaupunkini ja Marinette ensimmäinen työpaikkani. On surullista pistää lappu luukulle, mutta minun oli tehtävä valinta. Kun paikallistasolla uutisointi koskee lähinnä vain uusia supistuksia ja työtilanteen heikkenemistä niin tälläisten ylellisyystuotteiden myynti varmasti vaikeutuu vielä entisestään tulevaisuudessa, jos talous ei lähde nousuun. ” sanoo Koskinen.

Aivan kaikkia toimintoja Koskinen ei ole Turusta lopettamassa.” Tulevaisuus on nyt avoin. Olemme yhteisesti tehneet kaksi päätöstä Turun suhteen. Toinen on Marinetten lopettaminen ja toinen on ompelimon toiminnan jatkaminen Turussa. Näin hyviä ompelijoita emme päästä kilpailijoiden leipiin!” sanoo Koskinen pilke silmäkulmassaan.

Liikkeen lopettamisen vuoksi aloitetaan loppuunmyynti, josta voi tehdä edullisia löytöjä uusistakin kokoelmista. ”Päätimme, että myymme surutta pois varastomme ja teemme siinä samalla varmasti ensi vuotisia morsiamia ja vanhojentanssijoita onnellisiksi.  Nopeimmille on tarjolla parhaat löydöt, sillä pistämme hinnat niin alas että ostamista ei tarvitse kahdesti miettiä. Korjaussovituksiakaan ei kannata murehtia, sillä ompelimo toimii normaalisti tässä Maariankadulla Marinetten lopettamisen jälkeenkin. ” Lupaa Koskinen.

Huikea loppuunmyynti alkaa Marinettessa 8.8.2013 klo 11.

Marinette, Maariankatu 3, 20100 Turku www.marinette.fi

Lisätiedot : Liikkeen omistaja, Hanna Koskinen hanna@stilissima.fi"


Ehkäpä pitäisi kuitenkin memmä tarkistamaan tarjonta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti