Sivut

25. elokuuta 2013

Ylös ulos ja lenkille :)

Täytyy nyt tännekin tulla hehkuttamaan. Minäpä kävin lenkillä tänään, toinen kerta tällä viikolla. Minä siis vihaan juoksemista, tai ennen ainakin vihasin. Mutta nyt on tuntunut ihan hyvältä. Jotain se töihin pyöräily on tehnyt, sillä jaksan juosta melkein koko 4,5 km lenkin (ennen siis en ole jaksanut juosta edes 1 km...). Välillä täytyy kävellä, mutta kuten O:kin tokaisi tuossa juostessa että varmasti jaksaisin juosta koko lenkin putkeen jos yrittäisin.

Kuva
 Täytyy kyllä sanoa että yhdessä kuntoilu on paljon motivoivampaa kuin jos sen tekisi yksin. Sovittiin siis O:n kanssa että käydään yhdessä 2 kertaa viikossa juoksemassa. O käy lisäksi salilla bestmanin kanssa, ja minäkin alan käymään salilla taas syyskuusta alkaen. Ajateltiin myös että voitaisiin tehdä jotain lihasharjoituksia kotona, yhdessä tietenkin. :)

Tällä hetkellä tulee siis pyöräiltyä yhteensä 14 km päivittäin töihin ja juostua 4,5 km 2 kertaa viikossa. Ei paha. Ruokavaliota en juurikaan ole muuttanut, syödään terveellisesti. Olen ehkä lisännyt hieman proteiinin saantia ja vähentänyt perunan, pastan ja riisin määrää. Herkkuja en jätä kokonaan pois, sillä kokemuksesta tiedän että se johtaa salaa syömiseen ja ahmimiseen. Todella noloa, mutta totta. Joten ihan luvan kanssa saan ostaa irtokarkkia. Mutta vain viikonlopuksi ja kohtuudella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti