Sivut

24. elokuuta 2013

Save the Date-kuvaukset

Viime syksynä, kun mentiin kihloihin kerroin O:lle että haluaisin ottaa kihlakuvat. Keväästä saakka ollaan suunniteltu että ne kihlakuvat tulisi save the date-kortteihin. Useampana päivänä kesän aikana ehdotin O:lle että käytäisiin ottamassa kuvat. O ei kuitenkaan viihdy kameran edessä ja onnistui joka kerta siirtämään kuvien ottamista myöhemmäksi. Tällä viikolla kuitenkin tajusin että jos halutaan ottaa ne kuvat kesän aikana niin ne pitää ottaa nyt. Siispä pyysin siskoa kuvaamaan meidät ja perjantaina töiden jälkeen suunnattiin jokirantaan.

Kuvauspaiksi valikoitui mm. vanhan kouluni ihana kiviseinä ja läheltä löytyvä puiston penkki. Heti keskustaan tultaessa tuli mieleen että aika ei ehkä ollut mitä parhain. Lämmin aurinkoinen kesäilta ja perjantai eli todella paljon ihmisiä liikkeellä. Muutamaa todella epäilevää ja ihmettelevää katsetta lukuunottamatta saatiin olla suht rauhassa.

Kuvia varten askartelin edellisiltana hieman rekvisiittaa, ja tällainen tuli:

Lisäksi meillä oli toiset "koristeet" jotka vaativat monen kuukauden etsiskelyä eri puolelta kaupunkia. Sattumaltahan ne sitten löytyivät ja toimivat kuvissa juuri niinkuin halusin. Näistä kerron lisää sitten myöhemmin kun paljastan meidän kuvat. Save the date-kortit on tarkoitus lähettää joulukorttien kanssa, eli kuvat paljastan varmaan sitten lähempänä sitä.

Sen verran voin paljastaa että kuvista tuli todella kivat. Nyt pitäsi kokeilla kuvien muokkaamista ja valita mikä kuvista lähetetään (saako kaikki saman vai käytetäänkö paria eri kuvaa...).

1 kommentti:

  1. Huomasin kanssa, että saimme todella kivoja kuvia ihan itse ottamana STD kortteja varten. Meilläkin edessä vielä kuvien rajaus ja käsittely. Sitten voisi alkaa jo miettimään sisältöä korteille :)

    VastaaPoista