Sivut

1. elokuuta 2013

Onko pakko mennä töihin jos ei halua?

Huh, ekasta työpäivästä selvitty. Vielä eilen oli jotenkin epätodellinen olo. Onko kesä oikeasti mennyt ja loma loppu? Käytin sitten vielä viimeisen lomapäivän ikkunoiden pesemiseen (mikä piti tehdä heti loman ensimmäisinä päivinä...). Vaikka oli se sen arvoista, nyt näkee jopa ulos :D Ja voi keskittyä hääaskarteluun siivouksen sijaan. Ei ole sitä painostavaa tunnetta että on jotain mitä pitäisi tehdä, muttei huvita.

Työpäivä meni hyvin mutta nyt on kyllä niin voimat loppu. Ensimmäisen päivän jälkeen! Onneksi tämä työviikko on vain kaksipäiväinen. Niin paljon uutta. Uusi työpaikka, uudet työkaverit...Onneksi O oli ihana ja teki meille ruokaa (vaikka minä vähän autoin). Viikonloppuna pääsee onneksi mökille käymään. Jos vaikka löytyisi mustikoita, vadelmia tai sieniä. Koirakin pääsee juoksemaan vapaana. Tässä vielä muutamia kuvia kesältä, ensi kesää odotellessa.

Meidän vauva <3







Ja hei, ensi kesänä me mennään naimisiin! :)

1 kommentti:

  1. Mulla kans nyt 3työpäivää takana häämatkan jälkeen. Eeeeeei huvita :D Vaikka pitäis huvittaa, kun kahen seuraavan viikon jälkeen ei oo ees tiedos töitä.. mutta kun! ois voinu viä lomailla :)

    VastaaPoista