Sivut

12. marraskuuta 2013

Miksi minä kirjoitan tätä blogia?

Aloitin tämän blogin lähinnä koska odotin kosintaa ja häiden suunnittelu kävi melkein päivittäin mielessä. Piti saada paikka johon purkaa kaikki ideat ja ajatukset. Samalla kuitenkin päätin ettei tästä tulee pelkkää hääblogia, vaan kerron myös ihan arkisista asioista ja mietteistä. Tärkeintä oli kuitenkin että tästä tulisi hyvän mielen blogi, ja tällaisena olen sen yrittänyt pitää.  On ihana saada jakaa ideoita tai innostus jostain asiasta. Välillä on kuitenkin kerrottava ne ikävämmätkin asiat ja murheet.

Poistin eilisen postaukseni. Sitä kirjoittaessa sain käydä läpi kaikki ajatukset ja tunteet ja tuntui heti paljon paremmalta. En välttämättä odottanut että kukaan sitä kommentoisi, se oli enemmän itseäni varten. Siksi olenkin niin hämmästynyt että netin syövereistä löytyy ihmisiä jotka arvostelevat ja haukkuvat melkein mitä vain, tällaisia kommentteja sain myös tuohon kirjoitukseeni (mm. yhdeltä lukijaltani...). Minä siis kirjoitan minulle vaikeasta tapahtumasta ja minua ruvetaan heti arvostelemaan siitä. En ymmärrä?!

Tiesin kyllä liittyessäni bloggariksi että netti on pullollaan ihmisiä joilla ei ole parempaa tekemistä kuin kommentoida negatiiviseen sävyyn lähes mitä tahansa. Tämän jouduin kokemaan heti alkuun ja siksi poistin mm. anonyymeiltä mahdollisuuden kommentoida postauksia.

Teksteistä saa tietää vain osan totuutta, on niin paljon mitä lukija ei tiedä. Tämänkin takia on mielestäni todella vaarallista ruveta arvostelemaan tai haukkumaan toista. Mitä me loppujen lopuksi muka tiedämme tästä ihmisestä tai tapahtuneesta? Haluaisinkin siis sanoa kaikille blogiani lukeville että ennen kommentin lähettämistä, miettikää mitä kirjoitatte ja miten sen kirjoitatte. Asiat voi ymmärtää niin monella tavalla ja vaikka kommentti teidän mielestänne kuulostaa ok:lta, se saattaa loukata toista.

Yritetään siis pitää kommentit asiallisina. Jos se ei onnistu, niin voi samantien kokonaan jättää kommentoimatta! Rakentavaa kritiikkiä voi aina antaa, mutta kuten tuossa aikaisemmin jo kirjoitin, miettikää mitä haluatte sanoa ja miten sen sanotte.

1 kommentti:

  1. Ikävä kuulla, että olet pahoittanut mielesi eilisen postauksen takia. :(
    Häntä pystyyn vaan, kaikkia ei voi miellyttää ja kritiikkiä tulee asiaan kuin asiaan. Harmi vain, että niinkin henkilökohtainen postaus kuin sinun postauksesi oli, sai aikaan kielenkantojen irtoamista. Halauksia ja kohti uusia pettymyksiä :)

    VastaaPoista