28. heinäkuuta 2012

Ensimmäinen kesäpäivä?

Tänään oli todella kaunis ja aurinkoinen kesäpäivä, melkeinpä ensimmäinen kunnollinen sellainen. Tulipahan sitten tehtyä (tämän kesän ensimmäinen) rantareissu. Ei pilven pilveä missään ja vesikin oli jo siedettävän lämmintä, joten kävin myös uimassa. Nyt on rentoutunut ja ruskettunut olo. :D
Rantareissun jälkeen päätimme O:n kanssa lähteä Ikeaan. Ja sieltä lähti mukaan tällainen:

Vaikka päivällä ei ole ollut niin kuuma, yöt ovat olleet sitäkin lämpimämpiä eikä auta vaikka ikkunaa pitää auki. Tämän myötä minusta on tullut levoton nukkuja, pyörin paljon, ja kuuleman mukaan olen aiheuttanut O:lle mustelmia selkään polvieni avulla. :/ On ollut todella mukavaa nukkua 120 cm leveässä sängyssä oikein lähekkäin, mutta päätimme että nyt on kaikkien kannalta parempi hankkia se leveämpi sänky. Kohta nähdään miten ensimmäinen yö uudessa sängyssä sujuu. :)

Kävimme lisäksi poimimassa vadelmia O:n vanhempien luota, reilut kolme litraa tuli mukaan. Osan käytin O:n nimipäiväkakkuun jota maistetaan huomenna, loput laitoin pakkaseen. Nam!
Huomenna lähdemme mökille ystäväpariskunna  kanssa poimimaan sieniä. Tämä pariskunta saa marraskuussa lapsen, joten vauvamasu on jo komea. <3 Sitä varmaan ihastelen koko ajan. :)
Tässä viime kerran satoa:
Ai niin! Tuunasin kalenterini muutama päivä sitten. Ostin perus mustan opiskelijakalenterin (vaikken enää opiskelekaan) koska muita miellyttäviä ei ollut saatavana. Päätin sitten tehdä siitä enemmän minunlaisen ja tässä on tulos:
Takakannen lehtien liima ei vielä ollut kuivunut, näyttää kyllä siistimmältä nyt. Lopuksi päällystin kalenterin kontaktimuovilla, jotta se kestäisi paremmin. Mitäs pidätte? :)


4 kommenttia:

 1. Heippa Emppu! Mua alkoi kauheasti hymyilyttää tuo sun esittelyteksti, luulin hetken lukevan juttua itsestäni! Aivan kuin suoraan omasta elämästäni... :D Asuinpaikka ja ikä meitä erottaa :D

  Ihanan oloinen blogi, tästä tulee ihan hyvälle mielelle! Kiitos siitä :)

  Elena, http://myotajavastamaessa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Vau! Hieno kalenteri. Pitäisiköhän tuunata omakin, mitä tässä nyt enää vuotta on jäljellä =) Tuohon kun läikkyi heti ekojen kuukausien jälkeen kahvia päälle ja ikävä läiskä kyljessä.

  Kiva blogi sinulla muutenkin, mukava katsella kuvia etenkin. Bongasin heti uuden lukijan omastani ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! :) Olen jo jonkin aikaa harrastanut kalenterien tuunaamista, tunnistaa ainakin omansa sitten. Mukavaa että pidät blogistani! :)

   Poista