10. tammikuuta 2013

The Ring

Sattuipa niin että kävimme tänään kultaseppä Mika Mäkisen luona. Ja arvatkaas mitä?! Minä tilasin vihkisormuksen! Minulla oli kuva mukana jotta voisin näyttää mistä pidän ja minkälaisen sormuksen haluan. Kultaseppä esitteli mallisormuksia ja yksi niistä olikin sitten Se Oikea. O olisi halunnut minun miettivän päätöstä muutaman päivän ennen tilauksen tekemistä, mutta minäpä halusin tilata sormuksen samantien.

Tosin joudun sitä hetken odottelemaan. Koska häät ovat vasta puolentoista vuoden kuluttua totesimme yhdessä että sormuksella ei ole kiirettä. Huhtikuussa sieltäpäin tulee soittoa sovitusajasta ja siitä jonkun ajan kuluttua saan sormuksen kotiin.

Hintakaan ei ollut paha, itseasiassa teetättäminen tulee paljon halvemmaksi kuin valmiin ostaminen ja silloin saa juuri sellaisen kuin haluaa. Laskin että säästämme noin 500-600 euroa hankkimalla sormuksen tällä tavalla. :)

O vihjasi jo että nyt voidaan sitten mennä vaikka salaa naimisiin jos ei jakseta odottaa, kun on sormuskin jo. :)

1 kommentti:

  1. oi ihana! :) ite otin varaslähön kihlasormukseen ja kävin ostamassa aiemmin kun sattumalta oma löytyikin. nyt onkin sitten tullut kaiverruksesta ja kohta olis kihlat.. maltanko edes odottaa?

    VastaaPoista