31. tammikuuta 2013

Häämessuostoksia

Häämessuilta tuli häälehtien ja samppanjan lisäksi ostettua sukkanauha. Aika spontaanisti, sen enempää meittimättä sen sukkanauhan valitsin. Olin joskus aikaisemmin katsellut netistä sukkanauhoja (Etsy jne.) ja todennut niiden kauniiden olevan hirveän hintaisia. Enkä vielä ole ihan varma raaskinko heittää sukkanauhaa, ainakaan tätä. (Pitääkö nyt tehdä amerikkalaisittain ja hankkia yksi itselleni ja yksi heitettäväksi :P )Värit sopivat meidän teemaväreihin. En halunnut sinistä sukkanauhaa, sillä en vain pidä sinisestä väristä. Näitä muun värisiä sukkanauhoja onkin sitten ollut vaikeampi löytää. Ei ehkä tarpeellisin ostos, mutta kiva. Ja kun niitä suurempia ostoksia, kuten hääpuku, en vielä pääse tekemään on kiva ostaa jotain muuta häihin liittyvää.

2 kommenttia:

 1. Tai sitten voi hankkia 3 sukkanauhaa niin kuin minä tein! xP

  Haluan, että sukkanauha löytyy molemmista jaloista vielä sitten hääyönä. Ostin sitten sellaisen setin mihin kuuluu mukaan yksi yksinkertainen sukkanauha minkä voi surutta heittää menemään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossapa on ideaa :) Täytyykin tehdä samoin. Olen hommanut yhden ihanan mustan pitsiunelma sukkauhan jota en todellakaan raaski heittää.

   Niin ja Emppu, kiva lukea blogiasi! :)

   Poista