Sivut

2. helmikuuta 2013

To Do-listan päivitys

Ihanaa, ollaan O:n kanssa saatu päätettyä vaikka mitä häihin liittyen ja To Do-listaakin olen jo saanut päivittää. Kivaa kun mies jaksaa enemmän ja enemmän innostua näistä hääjutuista.

Vihkisormukseni on tilattu, juhlapaikka varattu ja tarjouspyynnöt lähetetty sekä pitopalveluille että valokuvaajille. Lähipäivinä ollaan päättämässä mikä pitopalvelu otetaan. O toivoi että voitaisiin keskustella meidän vanhempien kanssa ruokalistasta ensin, ennen kuin tehdään päätös. O:n äiti työskentelee keittiöemäntänä, joten häneltä saattaa saada hyviä vinkkejä. Valokuvaaja varataan O:n mukaan vasta sitten kun pitopalvelu on varattu.

Jopa kirkko ja vihkiaika saatiin sovittua, ja kuluneella viikolla lähetin myös sähköpostia rippipapilleni. Haluaisin että meidät vihkii tuttu pappi, joka sitäpaitsi olisi nainen. Nyt pitäsi jaksaa odottaa heinäkuuhun asti että päästään varaamaan kirkko.

Minun osalta hääkengät ja korut on hankittuna. Pukuja lähden sovittamaan nyt kevään aikana ja laukun tilaan netistä, kunhan muistan. O on päättänyt että vuokraa shaketin tai bonjourin, ja pukuvuokraamoista olen siis ottanut selvää.

Vieraslista elää koko ajan. Alussa laskin vierasmääräksi 80 henkilöä, nyt luku on vain n 60 ja saattaa vielä pienentyä O:n karsiessa kutsuttavia. Mielestäni kaikki nyt listalla olevat voitaisiin kutsua mutta katsotaan miten käy. Onhan tässä vielä aikaa.

Päätettiin O:n kanssa pitää palaveri kaason ja bestmanin kanssa nyt keväällä. Ei vielä mitään virallista, käytäisiin vain läpi mitä tähän mennessä ollaan saatu aikaan. Myös häiden ohjelmaa olisi tarkoitus miettiä. Samoin vanhempien kanssa olisi tarkoitus pitää kokous ja käydä asiat läpi. Tosin se jää vasta kesäksi, sillä silloin käydään katsomassa juhlapaikkaa vanhempien kanssa.

Hääkutsut olen jo suunnitellut ja ensimmäisen myös tehnyt. Nyt kevään aikana, luultavasti nyt helmikuussa tulen tekemään kutsut niin valmiiksi kuin pystyn. Myös muut askartelut kuten juhlapaikan koristelut, menu- ja ohjelmakortit sun muut ovat suunnittelun alla. Kaaso auttaa toteutuksessa. :)

Päätettävänä/mietittävänä olisi vielä häämatkakohde ja ajankohta sekä hääyön viettopaikka. Lisäksi O:n äiti oli sitä mieltä että kampaaja ja floristikin pitäisi pikkuhiljaa valita.

Paljon on tehty, paljon on vielä tekemättä. :) Jos O saisi päättää, asioista sovittaisiin niin myöhään kuin mahdollista. Minä taas haluan saada kaiken tehtyä niin aikaisin kuin mahdollista. :)

Miten teillä sujuu suunnittelu? Koska asioista päätetään?

3 kommenttia:

  1. ihana lukea kirjottajaa, jolla on häät lähes samoihin aikoihin kun mulla! :D koska itte kanssa tehny kutsukortin valmiiksi, yhden ainoan mallikappaleen. ajattelin myös että tekisin kaiken mahdollisen jo nyt, koska stressin ja oman hössötykseni määrä muuten hääpäivänä... :D

    VastaaPoista
  2. Olette tosiaan edenneet häävalmisteluissa jo pitkälle. Meillä suunnittelut etenevät vähän sykleittäin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saadaan aika paljon aikaan niinä kertoina kun O oikeasti innostuu. Sitten saattaa taas mennä pitkä aika ilman että mitään tapahtuu...

      Poista