Sivut

10. helmikuuta 2013

Palaveria vanhempien kanssa

Pidettiin tänään hääaiheinen palaveri vanhempiemme kanssa. Ja se sujui itseasiassa ihan hyvin.

Aloitettiin esittelemällä meidän tekemä ruokalista (joka on myös lähetetty pitopalveluille). Kenelläkään ei kuitenkaan ollut lisättävää tai ehdotuksia siihen liittyen, joten juteltiin sitten vähän pitopalveluista. Vielä on asioita joita tarvitsee selvittää ennenkuin voidaan tehdä päätös. O:n äiti oli myös koonnut listan "ei niin luotettavista" pitopalveluista. :D

Juteltiin myös vieraslistasta. Arvaattekos kuinka siinä kävi? :) Vaatimuksia toiveita tuli sekä minun että O:n äidiltä, kun kerroimme ketä vieraslistalla tällä hetkellä on (ja ketä siellä ei ole...). Jotkut on kuulemma pakko kutsua. Toiveitahan saa aina esittää. :) O:n isä toisti jatkuvasti lausetta "eihän mitään tarvitse vielä lukkoon lyödä". :D

Kuunneltiin sitten vähän häämarsseja ja vanhemmat (äidit) kertoivat mielipiteensä ja suunnittelivat alttarille kulkua. Oli hauskaa jutella vanhempiemme häistä, miten he olivat järjestäneet kaiken ja millä aikataululla.

Hauskinta oli varmasti kun äitimme päättivät lähteä yhdessä hattukaupoille, sillä molemmat pitävät hatuista ja haluavat sellaisen häitä varten.

Askarreltiin muuten eilen niitä paperikukkasia (O kyllästyi puolentoista tunnin jälkeen leikattuaan pelkkiä terälehtiä ja minä jatkoin iltamyöhään) ja tuli oikein hienoja. Ehkei niin hienoja kuin ohjekuvissa, toisaalta olivat vasta ensimmäiset kukat ikinä. Näytettiin ne myös vanhemmille tänään ja he ihastuivat. Eli meidän pöytäkoristeet taitaa olla selvät. :) Kuvia tulossa, kunhan saan kuvattua kunnon valossa.

Nyt nukkumaan että jaksaa töissä huomenna!

2 kommenttia:

  1. No mutta muistatte, että hääpäivä on teidän kahden yhteinen juhlapäivä ja te lopulta kuitenkin päätätte ketä on pakko kutsua ja ketä ei viettämään sitä kanssanne. :) Mukavaa, että äideillänne on kuitenkin yhteinen projekti häiden suhteen :)

    VastaaPoista