4. helmikuuta 2013

Kukkia ja pöytäkoristeita

Näin kipeänä ollessa voi rauhassa surffailla netissä etsimässä inspiraatiota häitä varten. Ja minähän todella löysin sitä. Itseasiassa olen niin innostunut tällä hetkellä etten millään jaksaisi odottaa.

Löysin Martha Stewartin ohjeita miten tehdä kreppipaperista kukkia ja voi kun ne ovat hienoja (ja ilmeisesti paljon helpompia tehdä kuin hänen filtteripaperi-ruusut joita ensin olin etsimässä)!Meille ei ole tulossa kukka-asetelmia pöytiin, korkeintaan muutama yksittäinen kukka (ihan jo hinnan takia). Mutta voi että, tällä tavallahan voisi tehdä kauniita kukka-asetelmia paljon halvemmalla. Tuskin vieraita haittaa että kukat ovat paperia, jos morsian on tyytyväinen :) Ja aidon näköisiähän nuo ovat.

Olin sitten niin inspiraation vallassa että tilasin Etsystä erisävyisiä kreppipapereita, kukkateippiä ja muita tarvikkeita (kun ei suomalaisten askartelukauppojen nettikaupoista löytynyt)...Hups!

Näitä voisi sitten askarrella pitkin vuotta, vähän kerrallaan ettei iske paniikki tai turhautuminen. :)

Mitäs mieltä te muut olette näistä?

1 kommentti:

  1. Oi <3 noi on tosi kauniita! Aika paljon edullisempi kuin oikeat kukat ja vielä hirmu nättejä :-) Nyt iski askartelu inspis!

    VastaaPoista