Sivut

14. helmikuuta 2013

Paperikukkasia

No niin, nyt olen vihdoin saanut otettua kuvia niistä meidän askartelemista kreppipaperikukkasista. Olkaapa hyvä:


 Tuo ensimmäinen kukka on pioni. Se epäonnistui aika lailla. Oli muuten aika vaikea koota kun siinä on 35 terälehteä, jotka pitäsi kiinnittää yksitellen kukkateipin kanssa. Noh, enimmäinen versiohan tämä vasta oli :)

 Dalia on ehdoton suosikkini. Siitä tuli todella nätti, vaikkei sekään ihan ohjeen kukalta näytäkään :P
 Minä tykkään neilikoista, joten näitä tulee olemaan pöytäkoristeessa. Tuli muuten ihan aidon näköinen tuosta neilikasta. Näitä lisää eri väreissä! P.s. hääkimpustakin tulee löytymään neilikoita, tosin aitoja sellaisia.
Tämä kukka oli ohjeessa nimellä "Spider mum". En tiedä suomenkielistä nimeä. Googlettamalla löytyy kuvia ja ihan tutun näköinen kukkahan tuo on. Tästäkin minä pidän erityisen paljon. :) (Ei muuten näytä tämäkään ihan ohjeen kukalta, mutta minä tykkään kuitenkin!)
Lopuksi päivänkakkara. Tämä nyt ei ainakaan näytä ohjeen kukalta, eikä tästä kyllä tullut niin nättikään. Mutta jotenkin tykkään siitä kuitenkin. Näyttäisi kivalta pöytäkimpussa :)

Tänään sain tilaamani kreppipaperit eli viikonloppuna askarrellaan lisää! :) Tulee muuten aika urakka leikata terälehtiä ja kukkien osia kun tarvitaan kimput (n. 10 kukkaa/kimppu?) ainakin kymmeneen pöytään.Taitaa tulla hommia bestmanille ja kaasolle :D

Mitäs mieltä olette kukista?

4 kommenttia:

  1. Tosi kiva idea tehdä tuollaisia ja laittaa pöytään. Peukku! Ja dahlia on mun suosikki!

    VastaaPoista
  2. Wau! Mie haaveilen jopa, että tekisin kimpun paperikukista, ei sulla löytyis näihin ohjetta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ajatus hääkimpusta kyllä houkuttelee, mutta taidan kuitenkin valita aidot kukat. Tosin viehettä ajattelin kokeilla tehdä näistä :)

      Poista
  3. Ja kun rullailin alspäin löysin marthan :) Kiitos :)

    VastaaPoista