Sivut

18. huhtikuuta 2013

Viimeistä viedään

Töitä jäljellä tämä + 6 viikkoa. Jes! Ihana paikka, ihanat ihmiset paitsi se yksi. Onneksi pääsee pois. Tämä työ on kyllä rasittanut niin paljon tätä yksityiselämää ja varsinkin parisuhdetta. Ei ole hyvä kun joka päivä tulee joko kiukkuisena tai itku kurkussa kotiin. O raukka, joutuu kestämään kaiken vuodatuksen työpäivistä. :/

No mutta, iloisempiin uutisiin. Koska työkaverit ovat ihania ja jokainen lähtee kesän alkaessa omille teilleen, päätettiin tehdä yhdessä reissu. Ollaan oltu pari kertaa vuodessa laivalla miniristeilyllä ja nyt päätettiin tehdä vähän erikoisempi matka. Me lähdetään Tallinnaan. :)

Ollaan melkein jokainen käsityöihmisiä, joten eka kohde maissa tulee olemaan Karnaluks, käsityöihmisten paratiisi. Netistä löysin Karnaluksista kertovan jutun ja otsikon jossa luki "Käsityöihmiset, älkää lukeko ellette halua löytää paikkaa jossa menettää järkensä". Taitaa olla aivan totta, sillä paikka näyttää tältä:






En tiedä pitäisikö itkeä (onnesta) vai nauraa. Minä haluan tuonne, heti! Miten jaksan odottaa vielä kuukauden!? :D

Eniten odotan kuitenkin yhteistä matkaa ihanien työkavereiden kanssa. Tuntuu jotenkin hassulta ettei kohta enää näe näitä ihmisiä joka päivä. Muutaman kanssa aion pitää enemmän yhteyttä jatkossakin. Harvemmin sitä löytää ihmisiä joiden kanssa sujuu heti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti