25. elokuuta 2013

Kukkia kukkia :)

Lauantai käytettiin hääaskarteluun. O lupasi jo viikolla että askarrellaan viikonloppuna vähän kukkia. Päätettiin tehdä suodatinpussiruusuja kun O niistä innostui.


Valmiita kukkia alkaa jo olla jonkin verran. Hyvä alku, mutta tarvitaan vielä paaaaaaljon enemmän. Onneksi näitä tekee aika nopeasti, etenkin yhteistyöllä. Vielä pitäisi päättää muutama kukkalaji lisää ja sitten aloittaa kukka-asetelman kokoaminen. Sen jälkeen onkin helpompi laskea montako mitäkin kukkaa pitää tehdä ja paljonko tarvikkeita tarvitaan lisää. Tällä hetkellä valmiina on pioneja, ruusuja ja freesioita, sekä joku "villikukka" joka vain saatui näyttämään kivalta. :) Sovittiin kaason ja bestmanin kanssa askarteluilta/illanistujaiset syyskuulle. Josko silloin saisi tehtyä muutaman lisää. Seuraavaksi on ostettava isompi laatikko kukkia varten, vievät muuten yllättävästi tilaa.

6 kommenttia:

 1. Todella kauniin näköisiä on nämä kaikki :)

  VastaaPoista
 2. Oi vitsi tosi kivan näkösiä nuo sun tekemät ruusut! Ite koittanut kanssa ja ei kyllä onnistu sit millään, ehkä vaan en oo askartelija :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä löysin todella hyvän, vähän erilaisen ohjeen näihin (linkki löytyy tästä postauksesta http://adaydreamersstory.blogspot.fi/2013/08/aleloytoja-ja-kukkakokeiluja.html )

   Jopa O osasi, eikä hän nyt mikään hirmu askartelija ole. Harjoittelu tekee mestarin :)

   Poista