Sivut

23. syyskuuta 2013

Kampaus-ja meikkibudjettia

Minä luulin varanneeni tarpeeksi rahaa kampaukseen ja meikkiin kun budjetoin näille yhteensä 150 euroa. Mutta väärin taisi mennä. Tuleva anoppi on jo pitemmän aikaa suositellut omaa kampaajaansa, ja ehtinyt siellä jopa kysellä vapaita aikoja jne. Selvittipä myös että samasta paikasta saa myös meikin jos niin haluaa.

Opiskelukaveri menee elokuussa 2014 naimisiin ja varasi kampaajan/meikkaajan jo tammikuussa 2013! Tuli vähän sellainen olo että olenko minä nyt myöhässä kun en juurikaan ole jaksanut selvittää mistä kampauksen ja meikkauksen saisi täällä päin. Haluaisin että molemmat saisi samasta paikasta, ettei tarvitsisi juosta ympäri kaupunkia. Otettuani selvää muutamasta paikasta totesin että budjetti ylittyy reippaasti  ja että tämä anopin suosittelema paikka saattaa olla halvin. No minähän kävin siellä tänään kyselemässä. Hääkampaus (sisältää koekampauksen) 97-130 euroa ja meikki (sisältää koemeikin) 90-100 euroa. Riippumatta siitä minkä paikan lopulta valitsen on budjettia korotettava 200 euroon, valitettavasti. Ja niin, eipähän noita vielä voinut varata kun ei tiedetä kesälomista jne. Lupasivat selvittää asiaa ja soitella. Milloin, siitä ei ole aavistustakaan. Täytyy käydä kyselemässä vielä jostain muualta. Nämä ja floristi taitaakin sitten olla niitä viimeisiä varattavia asioita, sitten pitää vain odotella sitä hääpäivää ja askarrella ahkerasti.

Saa vinkata, jos tulee mieleen joku hyvä/edullinen kampaaja/meikkaaja Turussa!

3 kommenttia:

  1. ööö, apua, meillä häät 4kk päästä ja en oo laittanut tikkuakaan ristiin koko kampaajan tai meikkaajan varaamisen kanssa :D oonkohan erittäin myöhässä? :D ajattelin tossa marraskusssa kysellä vähän mistä saisin meikin ja kampauksen :)

    VastaaPoista
  2. Sinulle on haaste blogissani! :)

    VastaaPoista
  3. Heippa! Sulle löytyis haaste myös mun blogista :)

    VastaaPoista