Sivut

1. joulukuuta 2013

1. adventti ja vanhemmat käymässä

Jaaha, siitä se joulukuu sitten alkoi. On tämä aika kyllä mennyt niin nopeasti. Ja sehän sopii minulle, viime aikoina on tuntunut ettei voimat riitä. Joululomaa odotellessa siis.

Mitäs tässä siis on ehtinyt tapahtua? Meillä oli marraskuun loppupuolella vuosipäivä jota juhlittiin elokuvalla ja pienillä lahjoilla. Samalla viikolla tapasin myös kummivanhempani, joilta sain todella upeat kannelliset lasipurkit. Nämä pääsevät todellakin karkkibuffettiin (kuvia lupaan laittaa myöhemmin). Myöhemmin samana päivänä tapasin myös vanhoja työkavereita, joista on tullut minulle todella rakkaita ystäviä. Ja niinhän siinä kävi että lipsautin vahingossa tiedon Save the Date-korteista. Olivat kyllä niin otettuja ja innoissaan kummatkin. Ihanaa!

Viime viikkoina on tullut hoidettua joitain hääjuttuja, tosin joulu vie kyllä voiton kaikissa askarteluissa. Viime viikonloppuna saatiin meidän joulukortit valmiiksi ja niiden mukanahan lähtevät myös Save the Date-kortit. Oli muuten urakka askarrella 34 korttia n. 15 sijaan...Meillä menee siis joulukortit kaikille jotka aiotaan kutsua häihin, eli hieman enemmän joulukortteja kuin yleensä lähtee ensi viikolla matkaan. Save the Date-kortit paljastan teille heti kun kortit on perillä vierailla. Ja voisinpa näyttää myös kaikki ne muut kihlakuvat jotka samaan aikaan otettiin.

Meillä kävi tänään kummankin vanhemmat ja sisarukset joulukahvilla. Koko viikonloppu meni leipoessa ja siivotessa mutta kyllä se oli sen arvoista.


Ollin vanhemmat tietävät paljon enemmän meidän hääsuunnitelmista, joten oli ihan kiva näyttää myös minun vanhemmille mitä ollaan saatu aikaan. Näytin heille mm. meidän istumajärjestyksen ja se hyväksyttiin heti. Viime aikoina minua on ruvennut hirveästi jännittämään meidän häät. Tiedän ja ymmärrän kyllä että ollaan menossa naimisiin, mutta viime aikoina olen jotenkin ihmeellisesti "oikeasti" käsittänyt mitä ollaan tekemässä. Ymmärsiköhän nyt kukaan? :D Vatsanpohjassa tuntuu kun kuvittelen vihkimisen, sen kun näen O:n alttarilla seisomassa, kun sisääntulomarssi alkaa soida. Ensi kesänä minusta tulee vaimo! Jännittää!

13 työpäivää joululomaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti