15. joulukuuta 2013

Save the Date osa 2

Tapasin tänään Kaason kanssa niin jäi tämä toinen postaus vähän myöhemmälle.

Nyt sitten se kuva mikä vieraille lähetettiin :) Tässähän seMuokkasin kuvan värejä kuvankäsittelyohjelmalla hieman kellertäviksi, kun näytti niin kivalta.


 


Ainoa mikä hieman harmittaa on tuo itse kortti. Kun valokuvassa värit on kohdallaan niin tuossa itse kortissa korostui jostain syystä vaaleanpunainen väri läiskien muodossa :/ (Siis tuo auringonvalo seinässä). Toisaalta valitsin halvimman painopaikan, joten ehkä se on omaa syytä. On muuten jännä kun on todella vahva mielikuva siitä miltä kortit tulevat näyttämään, ja kun ne sitten eivät olekaan ihan sellaiset. Eipä tuo loppupeleissä paljon haittaa, saatin ihan nätit kortit.

Kortin taakse kirjoitettiin yksinkertaisesti

Varaattehan meille päivän
19.7.2014

Emppu <3 O

Ja sama ruotsiksi. Luulisi ihmisten tietävän mitä kortti tarkoittaa, ilman että siinä ilmaistaan naimisiinmeno sen kummemmin. Kortteja tuli 34, joista 10 ruotsiksi. Ja Save the Date-korttien mukanahan lähti meidän hienot joulukortit :)

Noh, mitäs pidätte?

10 kommenttia:

 1. Pidetään! Ihanat ja söpöt, katse kiinnittyy teihin eikä läiskiin, ei huolta.

  VastaaPoista
 2. Mäkään en huomannu läiskiä ollenkaan ellet ois maininnut asiasta en ois huomannu koko läiskiä. Ihanan näköiset ja tykkään todella tuosta lämpimästä tunnelmasta :)

  VastaaPoista
 3. Ooooih onpas ihanat std:t en edes huomannu läiskiä :D

  VastaaPoista
 4. Komppaan edellisiä: Ihana tunnelma kuvassa, ei ollenkaan läiskät haittaa :)

  VastaaPoista
 5. Heh, ehkä sitä vaan näkee herkemmin ne viat omissa korteissa. Kyllä minäkin niistä hirmuisesti tykkään! :)

  VastaaPoista
 6. Hyvännäköiset, ja nuo joulukortit sopii tosi hyvin yksiin noiden std-korttien kanssa. Ihan kuin olisi samaa kangasta kuin tuossa hameessasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo huomasin saman kun katsoin noita ylläolevia kuvia. Aika sattuma :)

   Poista
 7. Ihanat <3 :) Tässä alkaa pieni " kuume " nousta :) Tiedätte ehkä mitä tarkoitan. :)

  VastaaPoista
 8. Todella kauniit kortit ja en edes kiinnittänyt mitään huomiota läiskiin mistä mainitsit. Piti oikein etsiä mitä tarkoitit. Painojälki saattaa tosiaan vaihdella painotalojen paperinlaadun sekä tekniikan mukaan. Huomasin sen kun itse tilailimme joulun alla kortteja ja vaihdoinkin lennosta painotaloa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Joo kyllähän minulle ilmoitettiin tilauksen yhteydessä millaista pahvia tulevat käyttämään. Mutta kun en ikinä aikaisemmin ole tuollaisia tilannut niin eihän ne numerot minulle mitään sanonut. Ihan hyvät kortit tuli kuitenkin :)

   Poista