Sivut

1. tammikuuta 2014

Tänä vuonna me mennään naimisiin!

Jep! Nyt voi todella sanoa että tänä vuonna me menemme naimisiin. Aika kuluu niin uskomattoman nopeasti. Vastahan me mentiin kihloihin syyskuussa 2012 :)

Joulu tuli ja meni, en oikein pysynyt mukana. Joka päivä loman alusta aina 28. päivään asti on ollut jotain ja voin rehellisesti sanoa ettei burnout ollut kaukana. Todella pelottavaa kun huomaa ettei kertakaikkiaan jaksaisi edes nousta sängystä. Valmistin jouluruokia ja viimeisiä joululahjoja pitkälle yöhön sekä joulaaton että joulupäivän vastaisena yönä. Ja Tapaninpäivänä kun vihdoin olisi saanut levätä niin piti valmistautua risteilylle Kaason kanssa. Olihan se ihan mukava matka, päivä Tukholmassa, mutta täytyy sanoa että olisin mieluummin tehnyt sen matkan joskus toiste. Meillä ei vain ole sitä mahdollisuutta kun Kaaso lähtee nyt muutaman päivän kuluttua koko kevääksi vaihtoon Los Angelesiin...

Niin joo, ja tulipahan taas vuosiakin lisää. Joulupäivänä täytin 25. Nyt ollaan sitten virallisesti 50 puolessavälissä :D

No, olenpahan saanut univelat kuitattua. En muista koska viimeksi olisin nukkunut näin paljon ja niin pitkään. On melkein huono omatunto siitä että viimeinen viikko lomaa menee hölläillessä. Ollaan O:n kanssa vain syöty ja maattu sohvalla katsomassa sarjaa. Tuntuu että koko ajan pitäisi tehdä jotain, ja nimenomaan jotain hyödyllistä. Minulla oli ajatuksena askarrella niitä pöytäkoristekukkia nyt joululomalla enkä vieläkään ole aloittanut. Toisaalta, nyt kun olen levännyt niin olen myös jaksanut urheilla, mm. käynyt lenkillä O:n ja koiran kanssa. Ja vaikka "rikoin karkkilakkoni" nyt joululomalla (ihan kyllä luvan kanssa) ja söin hirveän määrän kaikenlaisia herkkuja niin paino ei ole noussut, vaan laskenut. Tosin epäilen että stressillä on osuutta asiaan, ei hyvä.

Tänään meidän häihin on aikaa 6 kuukautta ja 18 päivää. Kahden viikon kuluttua meillä on palaveri pitopalvelun kanssa ja maaliskussa vien pukuni muokattavaksi. Muita aikatauluja ei juurikaan ole sovittu, täytyypä istahtaa pohtimaan näitä O:n kanssa nyt joululomalla. Aika paljon saatiin myös aikaiseksi nyt ennen vuodenvaihdetta. Ostin meille pöytäliinoja ja löysin täydellisen värisen kankaan kaitaliinoja varten. Päätettiin kakunkoriste ja aloitin sen valmistuksen. O saattoi löytää meille hääauton ja kuskin. Ja hei, muistin tilata meille postimerkit ennen hinnannousua. Pieniähän nämä kaikki asiat ovat, mutta kun kaikki suuremmat on jo saatu hoidettua.

Nyt keväälle jää tällainen lista hoidettavista asioista:
-O sovittamaan vuokrapukuja
-Minun pukuni muokkaus
-Juomahakureissu Tallinnaan
-Pöytäkoristeiden teko
-Kutsujen viimeistely
-Palaveri valokuvaajan kanssa
-Soittolistan kokoaminen
-Hääjuhlan ohjelman päättäminen
-Hääpäivän aikataulu
-Koemeikki ja koekampaus
-Hääyön viettopaikan päättäminen
-Tienvarsikylttien askartelu

Tuleeko teille mieleen jotain olennaista mitä tästä listasta puuttuu?

P.s. paras joululahja tänä vuonna oli ehdottomasti se kun kävimme 23.12 Bestmanin luona lahjakierroksella ja hän soitti meille pianollaan tämän: Oli harjoitellut sitä jo :)

Höh, se kaikkein paras versio oli poistettu youtubesta :( Ja minun kun piti lähettää linkki Bestmanille että tietää minkä tempoisena haluan tuon sitten kirkossa esitettävän. Toivottavasti se palautuu youtubeen kevään aikana



1 kommentti:

  1. Hui, teillä se vasta alkaa lähellä ollakin! Me jo oltiin ihan jännityksissämme, että nyt se on virallisesti ensi vuonna! :)

    VastaaPoista