Sivut

13. tammikuuta 2014

Ostoksia ostoksia

No hääostoksia tietenkin :) Vuoden päivät olen kuolannut tätä laukkua Etsystä häälaukuksi, ja eilen "sain luvan" O:lta tilata sen. Ihanaa! Väriksi valitsin vintage pinkin.

Kuva Etsystä
Ja kun nyt pääsis shoppailun makuun niin tilasin sieltä myös kaulakorun häitä varten. Tällaista olen kyllä aina halunnut. Äidiltä olisin saanut isän isoäidin, samanlaisen helmikaulakorun lainaan, mutta se oli beigen värinen ja minulla on valkoiset korvikset :/ Näitä on muuten todella vaikea löytää edes feikkihelminä. Lyhyt jossa helmet ovat isoja keskellä ja pienenevät sivuille päin. Toivottavasti sopii hääpuvun kanssa.


Ja niin, kävin taas lempikaupassani Tigerissa hakemassa vähän hääjuttuja. Jos jollain on hakusessa hääkarkit niin löysin sieltä tällaisiä äärettömän söpöjä karkkeja. Oli ihan pakko ostaa omaan karkkibuffettiin. Sopisi varmasti vieraslahjakarkeiksi :)


Tarttuihan sieltä mukaan vähän muutakin: söpöjä tikkareita karkkibuffettiin, juuttinarua pöytäkoristeita varten ja laastareita wc-koreihin. :)


Jokos muilla tämän vuoden morsiammilla kaapit pursuaa häätavaraa? :D

7 kommenttia:

  1. Tursuaa jo vähän liikaakin.. Ensin ajattelin että yksi kaappi riittää, mutta ehhei, ei sitten mitenkään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä ei oikeastaan edes ole tilaa hääjutuille. Niitä on tungettu vähän sinne sun tänne, mm. vaatekomeroon, milloin minnekin on mahtunut :D

      Poista
  2. Meillä häät ovat vasta 2016, mutta nyt jo asioita on himassa ja mökillä.. Eli et varmasti ole pahimmasta päästä... ;D

    VastaaPoista
  3. Ostin viime viikolla juurikin noita samaisia tikkareita Tigeristä, mitä kuvassasi on! :D Upea laukku muuten.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä olen kuolannut näitä jo kuukausia, mutta annoin itselleni luvan ostaa niitä nyt vasta kun häihin on vähän päälle 6 kk. Tekisi mieli hankkia kaikki muutkin karkkibuffetkarkit nyt jo :)

      Poista
  4. Tsemppiä hääsuunnitteluun, itsellä ne jo onnellisesti takanapäin :)

    Käyhän osallistumassa arvontaan: summer-suvi.blogspot.fi/2014/01/haavieraskirjaideointia-seka-arvontaa.html

    VastaaPoista
  5. Kyllähän sitä koko ajan tulee hankittua :D Kiva blogi :)

    VastaaPoista