Sivut

18. tammikuuta 2014

Hääpuvun sovitusta (EI Sulhasen silmille!)

Sisko kävi torstaina auttamassa hääpuvun sovituksen kanssa. Olen viimeksi sovittanut pukua heinäkuussa, kun sen ostin. Myyjä ei tuolloin saanut takakappaletta kiinni eikä nyöritystä kunnolla mutta luotin siihen että puku kyllä istuu hyvin häihin mennessä. Puku on siis kokoa 36-38, mutta kavennettu edelliselle morsiamelle yläosasta. Kun nyt syksyllä "herkkulakkoilin" eikä paino joululoman aikanakaan noussut niin luotin ehkä vähän liikaakin siihen että mekko nyt istuu täydellisesti. Noh, herkkulakon jatkaminen ei ole sujunut ihan suunnitelmien mukaan nyt joulun jälkeen. Annan itselleni jatkuvasti armonaikaa aloittamiseen, enkä ole ollut niin tarkka jos välillä on tullut herkuteltua. Kuitenkin mielessä pyörii jatkuvasti että muokkaussovitus on sovittu maanantaille 17.3 ja siihen ei enää ole kuin 9 viikooa. Jos en nyt ota itseäni niskasta kiinni, niin en ikinä pääse edes jonkinmoiseen kuntoon maaliskuuhun mennessä.

Tässä kuva viime heinäkuulta. Anteeksi huono laatu, kännykällä otettu:



Ja tässä viime torstailta:



Mekkon takaläppä ei vieläkään mennyt kiinni, vaikka sisko kiristi nyörit paljon tiukemmin kuin puvun myyjä. Kuvassa näyttää melkein siltä että nyöritys menee vähemmän kiinni kuin kesällä.  Siinä kohtaa meinasi päästä itku. Kun näin miten huonosti mekko istuu joka kohdasta, ja tuntu että minä tursuan siitä mekosta ulos. :/ Muistin kuitenkin että Fianceessa sanottiin että mekko pitää kiristää uudelleen 15-30 min kuluttua kun kroppa on siihen tottunut. Ja niinhän me teimme. Ja tässä ero:



Mekko istui paljon paremmin, "korsetti" hoiti hommansa ja peilikuva miellytti hieman enemmän. Tosin ei kokeiltu meneekö läppä nytkään kiinni. Ainoa mikä edelleen haittaa on se, etten tiedä pitäisikö kavennukset avata, vai luotanko vain siihen että nyt saan todella treenattua itseni parempaan kuntoon ja mekko istuu hyvin. Lisäksi tissien kohdalla olevat liivinluut eivät vain kertakaikkiaan näytä hyvältä. Jotenkin hölmön muotoiset ja väärässä kohdassa. Okei, minulla ei ollut oikeanlaiset rintaliivit puvun alla, mutta kuitenkin. Voiko tuolle tehdä mitään? Pakko kysyä kun vien puvun muokattavaksi. Häiritsee nimittäin erittäin paljon katsoa alaspäin ja huomata että tissit on ihan typerän näköiset :D Ei se onneksi peilistä katsottuna näyttänyt ihan niin pahalta mutta kuitenkin.

Hups, tulipa paljastettua vähän minkälainen puku minulla on :)

9 kommenttia:

  1. Hyvältä puku näyttää ja oon sata varma et häihin mennessä oot unelmamitoissa. Oot nytkin niin hoikka, etten mitään tursuamista havainnut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin no se tursuaminen onkin enemmän siellä etupuolella :D On se ihmeellistä miten pienistä asioista saa niin isoja ongelmia. Kai tästä selvitään, onhan tässä vielä aikaa. :)

      Poista
  2. Uskon että häihin mennessä olet niissä mitoissa missä tavoite on! :)
    ps. puku näyttää upealta!

    VastaaPoista
  3. Istuu selästä täydellisesti, upealta näyttää! Ei uskoisi tursuamista mutta tiedän että jos itsestä tuntuu niin sitä ei muuteta, aikaa on, tsemppiä!

    VastaaPoista
  4. Uskomattoman ihana puku <3 :).. Kyllä se ennen häitä on sopiva =).

    VastaaPoista
  5. Kiitoksia ihanat! Kyllä tulee niin hyvä mieli näistä kommenteista

    VastaaPoista
  6. Jutan superdieetillä saa aika vauhdikkaasti kiloja pois, jos iskee paniikki :). Puku näyttää kauniilta ja taidanpas sen tunnistaa jo omilta morsiusostosajoiltani – oli pitkään tuo sama mekko omalla listallakin, mutta vaihtui sitten viime tingassa.

    Kaunis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu tuota superdieettiä olen miettinyt, sulhasen mielestä ihan rahantuhlausta... Tämä oli ainoa mekko joka löytyi täältä kotikaupungista, siksi päätin samantien lähteä sovittamaan kun sen löysin. Muut olisivatkin sitten olleet aika pitkän matkan päässä :)

      Poista