Sivut

11. tammikuuta 2014

Palaveri pitopalvelun kanssa

Niin, meillä oli siis ensimmäinen palaveri pitopalvelun kanssa tänään. Jäi kyllä niin hyvä fiilis sekä minulle että O:lle, ja tulevalle anopille joka myös oli mukana.

Meillähän on ollut menu valmiina jo yli vuoden ja tänään käytiin sitten tarkemmin sitä läpi. Saatiin ehdotuksia ja juteltiin käytännön asioista. Julkaisen menun varmaan täälläkin kun saan "puhtaaksi kirjoitetun version" pitopalvelulta. Meiltä väheni myös työmäärä ja kustannukset aika lailla, kun monta asiaa jotka oltiin ajateltu tehdä ja ostaa itse sisältyikin pitopalvelun hintaan.Mm. servettejä ehdin jo murehtia kun luulin että pitopalvelun kautta saa vain jotain kamalia kertakäyttöservettejä ja kankaisista joutuu maksamaan ylimääräistä. Mutta ilmeisesti saankin juuri niitä haluamani, hieman kangasmaisia Dunin servettejä. Pitopalvelu lupasi jopa lähettää meille teemaväreihin sopivia näytekappaleita. Onpas ihmisellä suuria ongelmia :D

Keskusteltiin myös hääpäivän aikataulusta ja nyt onkin runko valmiina. Ohjelmaa voi siis ruveta suunnittelemaan :) Pitää varmaan pitää palaveria Bestmanin kanssa, Kaaso kun on tuolla huitsin nevadassa :P Kaasosta ymmärsin että hän olisi jo suunnitellut jotain ohjelmaa hääjuhlaa varten, täytynee kysyä. Tai sitten sen on tarkoitus olla yllätys.

Nyt alkaa oikeasti jo jännittää! Häihin on muutama päivä päälle 6 kk ja asiat alkaa hoitua. Välillä täytyy ihan pysähtyä miettimään että onko tämä kaikki totta. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti