Sivut

30. joulukuuta 2012

Neiti F, tuleva Rouva P

Haluan että tulevilla lapsillani ja minulla, perheelläni on tulevaisuudessa sama nimi. Siispä aion ottaa O:n nimen kun menemme naimisiin. Tuli tänään harjoiteltua uuden nimen kirjoittamista. Vaatii kyllä aika paljon harjoitusta, mutta onnistuin itseasiassa jo kerran allekirjoittamaan paperinkulman uudella nimellä. :D

Äitini oli hieman shokissa kun kerroin hänelle aikovani vaihtaa nimeni. Kun hän aikoinaan meni naimisiin isäni kanssa hän ei vaihanut nimeään ja on nyt sitä mieltä ettei kenenkään muunkaan pitäisi vaihtaa nimeään jonkun toisen ihmisen takia.

Yhden ystävän mukaan uusi nimi ei sovi minulle ja osa identiteetistäni katoaa jos vaihdan. Eikö minulla olekin ihanan rehellisiä sukulaisia ja ystäviä?!

Aiotteko te muuttaa nimenne/oletteko muuttaneet nimenne? Mitä mieltä perheenne/sukulaisenne/ystävänne on/oli siitä?

4 kommenttia:

  1. http://oneprincessday.blogspot.fi/2012/08/asiaa-nimenvaihdosta-ja-haamatkasta.html Tuola kirjottelin aiemmin omista nimenvaihdos-ongelmista ja muistaakseni myös tuttujeni mielipiteistä asian suhteen. Asia on jo nykyään päätetty ja miehen sukunimen tuun ottamaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävin lukemassa ja kiva että saitte asian järjestymään. :)

      Poista
  2. ite ajattelin muuttaa nimen, jotenkin automaattisesti. haluan että meillä on tavallaan jotain yhteistä, laskut ja kirjeet samalla nimellä! muistuttaa siitä että ollaan yhtä ;-) nyt sun kommenttilootat tulee ihan täyteen minulta, mutta kommenttini taisi olla tältä erää tässä :p

    VastaaPoista