Sivut

5. toukokuuta 2013

Askartelua

Tapasin Kaason viikolla ja tuli juttua hiuspannoista. Kukallisia hiuspantojahan saa ostettua mm. Glitteristä. Hinta vaan on aika kova. Siitä se ajatus sitten lähti.

Ollaan molemmat aika näppäriä tyttöjä ja kädentaidot sujuu kummaltakin. Niinpä käytiin Tiimarissa ostamassa mm. tekokukkia ja rautalankaa. Ero minun ja Kaason välillä on se että Kaaso haluaa isoa ja näyttävää ja minä pientä ja yksinkertaista. Joten ostettiin aika erilaiset kukat. :)

Päivän vaikuttaessa sateiselta istahdin pöydän ääreen ja aloitin kukkapannan askartelun. Minulla oli ajatus miten sen ehkä saisi tehtyä ja kyllä se tapa toimi. Tällainen panta tuli tehtyä:


Kukiksi valitsin ihanan hempeät, roosanväriset ruusut. Materiaalina siis tekokukat, rautalankaa ja kukkateippiä. :)

Näytettiin O:n kanssa kuvia tästä O:n äidille tänään ja hän ajatteli heti että tulen käyttämään tätä häissä. Olisihan sekin vaihtoehto, mutta taitaa jäädä muuhun käyttöön kumminkin. Jos meillä olisi pieniä morsiusneitoja/kukkaistyttöjä niin tekisin heille tällaiset :)

4 kommenttia:

  1. Mun on niin hankala (mutta samalla niin ihana) lukea tätä blogia kun pääsen naimisiin vasta 2015 :( Voi voi, miten maltan oottaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se aika kuluu yllättävän nopeasti :)

      Poista
  2. Tuo on oikein nätti!

    VastaaPoista