Sivut

19. toukokuuta 2013

There's no place like home

Huh mikä viikonloppu! Lähdettiin perjantaina työporukan kanssa kohti Helsinkiä, ja sieltä eteenpäin määränpäänä Tallinna. Oli kyllä niin mahtava matka :)

Oltiin yö laivalla ja aikaisin seuraavana aamuna pääsi maihin seikkailemaan. Illalla juteltiin niin paljon ettei melkein ehditty nukkua ollenkaan. Neljä naista samassa hytissä...

Seuraavana aamuna käytiin aamupalalla jonka jälkeen suuntana oli Karnaluks, käsityöihmisten paratiisi. Ja se kyllä piti paikkansa. Yksi kokonainen halli langoille, toinen kankaille, yksi huone pelkille vetoketjuille...Sieltä löytyi aivan kaikkea, siis AIVAN kaikkea. Paikka oli täynnä ihmisiä, ja kaikki naisia, kumma kyllä. :) Loppupäivä käytettiin shoppailuun ja mukavaan yhdessäoloon. Käytiin vanhassa kaupungissa ja mm. superalkossa. Tulipahan katseltua hääjuomia samalla. Kaikkein parasta (ihanien ostosten lisäksi) oli kyllä se yhdessäolo. Tulee oikein haikea mieli kun tiedän että porukka hajoaa eri paikkoihin parin viikon kuluttua.

Tuli myös tehtyä vähän ostoksia häitä ajatellen, niistä lisää kuvien kera vähän myöhemmin. Tänään käytiin myös  katsomassa juhlapaikkaa, siitäkin lisää myöhemmin. Nyt tämä neiti menee nukkumaan oman kullan kainaloon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti