Sivut

19. lokakuuta 2013

Työ vs vapaa-aika

Minä taidan tällä hetkellä elää viikonloppuja varten. Töissä on ollut todella raskasta, eikä nämä pimenevät illat (ja aamut) oikein auta asiaa. Viikonloppuna taas tuntuu että on pakko käyttää aika johonkin järkevään: Hääaskarteluun, siivoamiseen, treenaamiseen...Minulta loppuu tunnit päivistä, tekemistä olisi niin paljon, aikaa taas ei läheskään tarpeeksi. Ehkä tämä tästä, pikkuhiljaa.

Vähän on myös hääjutut saaneet väistää sillä viime viikkoina mielen on vallannut joulufiilis. Rakastan joulua.Sitä tunnelmaa, tuoksuja, odotusta. Hankin/teen ensimmäiset joululahjat alkuvuodesta ja joululauluja rupean kuuntelemaan viimeistään marraskuun puolessa välissä. En selviäisi loppuvuodesta ilman joulua, se on ainoa mikä auttaa jaksamaan tämän kamalan syksyn läpi. Hääaskartelut on siis vaihtuneet joululahjojen valmistukseen, mutta siitä lisää joskus myöhemmin.

Otin viikolla yhteyttä meidän pitopalveluun ja sovittiin tapaaminen tammikuulle, kun häihin on enää 6 kk aikaa. Sain myös melkein heti tämän postauksen jälkeen varattua sekä kampaajan että meikkaajan, postauksessa mainitsemastani paikasta. Viime viikkoina olen myös lähetellyt sähköpostia ompelijoille koskien hääpukuuni tehtäviä muutoksia. Täytyy sanoa että paikka josta odotin vastausta eniten, oli todellla pettymys. Toivotaan että vastauksia tulisi pian lisää, minä kun en oikein osaa arvoida muutoksista koituvia kustannuksia. Eipä meiltä oikein mitään enää puutu. O menee vuodenvaihteen jälkeen kokeilemaan vuokrapukuja ja florosti on vielä hakusessa. Hääautostakaan en vielä tiedä, täytyy ehkä kysyä sukulaisilta ensin. O ei oikein innostunut auton ja kuskin vuokrauksesta...

Huomenna Osaava nainen-messuille äidin ja siskon kanssa. Siinä se viikonloppu sitten meneekin. Ihanaa lauantaita!

P.s. Tänään meidän häihin on tasan 9 kk :)

2 kommenttia:

  1. Kamalaa miten aika rientää! Enää 9kk teidän häihin eli meidän häihin on 9kk ja viikko! Rahat ja aika alkaa olla kortilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä! Tuntuu että äskenhän minua vasta kosittiin ja häihin melkein 2 vuotta.

      Poista