16. kesäkuuta 2014

5 viikkoa häihin

Mihin tämä aika on kadonnut? Vastahan meidän häihin oli 100 päivää ja nyt puhelimen laskuri näyttää 33 päivää. Hui!

Neljän viikon aikana pitäisi saada kaikki, siis aivan kaikki askartelut ja muut valmiiksi. En halua jättää mitään ylimääräistä hääviikolle, eiköhän sillon ole jo tarpeeksi tekemistä. Nyt pitäisi saada valmiiksi pöytä- ja kaitaliinat, pöytäkukat, kukkapurkit, vieraskirja, photo booth tarvikkeet, pöytänumerot jne. Ai niin, ja minähän olen leipomassa vaikka mitä kahvipöydän tarjottavia. Puh, hieman jo stressiä pukkaa mutta eiköhän tästä selvitä. :)

Viime päivinä olen oikein kunnolla aloittanut askartelut. Vaikeinta on ollut päättää mistä aloittaa, tekemistä kun on paljon eikä mitään isompaa projektia. Teinpä siis hieman lisää kukkia meidän pöytäasetelmiin. Näissä on kirittävä sillä erilaisia kukkia on yhteensä tehtävä n. 100.


Yksi asia voidaan aikalailla vetää yli To do-listalta ja se on karkkibuffet. Minä olen kevään mittaan hamstrannut karkkia milloin mistäkin ja juossut tarjousten perässä. Nyt meillä on jo kokonainen banaanilaatikollinen täynnä ja toinen täyttymässä karkkibuffetin tarjottavista. Vielä puuttuu muutama sortti, nämä aion metsästää irtokarkeista kun seuraavan kerran jossain on alennus.


Toinen asia joka saatiin askartelulistalta tehtyä on riisipussit, eikä siihen mennyt kuin 10 minuuttia. Päätettiin O:n kanssa ettei tehdä pusseista mitenkään erikoisia, tuskin ihmiset niitä kuitenkaan katsoo. Eli ihan vaan riisit pussiin, pussit kiinni ja koriin odottamaan. Vieraita tulossa 60 + muutama lapsi, pusseja tehtiin ehkä 52. Toivottavasti riisin laadulla ei ole väliä. Me ostettiin ihan halvin paketti joka löytyi ja se sattui olemaan Pirkan pitkäjyväistä riisiä. :)Jokos muita heinäkuun morsiamia jännittää? Minä en jotenkin vielä tajua että viiden viikon kuluttua meillä on häät ja minusta tulee vaimo. Tätä on suunniteltu melkein kaksi vuotta ja nyt on näin vähän aikaa jäljellä. Ihan käsittämätöntä.

5 kommenttia:

  1. Nuo ruusut näyttää aivan upeilta! :) Oletko tehnyt ne suodatinpaperista?

    VastaaPoista
  2. Todella kauniin näköisiä on ruusut! :)

    VastaaPoista