Sivut

7. kesäkuuta 2014

...

Joo, täällä ollaan.

Kevät on ollut todella raskas. Tuntuu että olen yrittänyt tehdä liian monta asiaa samanaikaisesti, saamattomuus on iskenyt enkä siis ole saanut mitään aikaiseksi. Työt loppuivat toukokuun lopulla ja taas sain todeta että maailma on epäreilu paikka. Jäi kyllä niin paska maku suuhun siitä paikasta että huhhuh. En kyllä suosittele naisvaltaista alaa kenellekään, naiset osaavat olla hyvin ilkeitä.

Olen myös huomannut että olen pikku hiljaa ruvennut stressaamaan häistä. Tai siis kaikesta mitä vielä pitäisi tehdä. Ja sitä tekemistä siis riittää. Olen jättänyt kaikki askartelut ja muut tarkoituksella kesään, ja nyt pelottaa että mitä jos aika ei riitäkään. Kaiken, siis aivan KAIKEN on oltava valmiina ennen hääviikkoa, sillä silloin haluan vain nauttia ja rentoutua.

Kaiken tämän lisäksi me myös muutettiin uuteen asuntoon, ja siinäkin on ihan tarpeeksi tekemistä. O halusi väkisin siirtää pakkaamista viimeiseen päivään ja välttämättä käyttää kavereita muuttoapuna muuttofirman sijaan. Eipä siinä mitään, muutto sujui reippaasti ja minä organisoin tällä kertaa niin että tavarat saatiin suoraan oikeisiin paikkoihin. Erään muuttajan hätäilystä johtuen muutama huonekalu ja taulu kärsi, ja se harmittaa niin pirusti. Seuraava muutto hoidetaan ihan eri tavalla, siitä ei edes keskustella.

Jos nyt pitää keksiä jotain hyvää kaiken tämän vuodatuksen jälkeen niin toukokuun viimeisellä viikolla oltiin kaverin häissä. Se on jotenkin ollut se konkreettinen tapahtuma josta alkaa lähtölaskenta meidän häihin.( Ja niitä päiviähän on nyt 42, iiks) Ja minähän nappasin sen kimpun siellä :) Oli kiva vertailla meidän ja hääparin valintoja ja saada vinkkejä mitä itse tekisi samalla tavalla/toisin. Ja tänään käytiin maistamassa meidän hääruokia ja saatiin päätettyä taas muutama asia. menu on nyt melkein lukkoon lyöty ja kakusta tulee aivan upea! :)


Eipä tässä muuta, kaipa minä nyt yritän taas postata vähän useammin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti