11. elokuuta 2012

"Joo tulen yhdeksän jälkeen, onko se liian myöhään?"

Työviikko meni nopeasti. Joka päivä oli rauhallista, ja niinpä ehdin tutustua rauhassa tuleviin juttuihin ja työkavereihin. Ja on muuten maailman parhaat työkaverit! :)

Olen tässä muutaman viikon ajan ommellut ystävälleni juhlamekkoa häihin. Siihen meni aika paljon aikaa, sillä ystäväni ei ymmärtänyt että hänen on sovitettava mekkoa aina välillä, jotta tiedän onko se oikean kokoinen ennen kuin jatkan. Noh sain mekon viimeisen sovituksen sovittua torstaille ja perjantaina luovutin valmiin mekon tälle ystävälle. Hieno tuli ja hän oli tyytyväinen. En kyllä tosin tälle ystävälle vähään aikaan ompele mitään, niin paljon hänen käytös ja ymmärtämättömyys tietyissä asioissa ärsytti.
Esim. olimme sopineet että hän tulee käymään torstaina klo 18 jälkeen viimeistä sovitusta varten, oli kuulemma luvannut tavata toisen ystävän ensin. Klo 20.15 kun kyseistä henkilöä ei vieläkään näkynyt lähetin viestin "Oletko tulossa tänään?". Tämä ystävä soitti sitten ja sanoi että on tulossa yhdeksän jälkeen, mutta ymmärsi sentään kysyä onko se liian myöhään. Työn takia menen nukkumaan viimeistään klo 22 enkä enää yhdeksän jälkeen halua vieraita kotiini, ainakaan keskellä viikkoa kun on työpäivä seuraavana päivänä. Tämä henkilö tiesi kyllä että olen töissä, mutta ei kai sitten osannut ajatella asiaa minun näkökulmastani. Noh, loppu hyvin kaikki hyvin. Mutta ärsytti todella...
Kuvia mekosta laitan sitten myöhemmin kun saan kuvat ystävältäni. Unohdin tietenkin itse kuvata mekon ennenkuin annoin sen pois.

Tänään oltiin mökillä ja koira oli ikionnellinen saadessaan juosta vapaana. Käytiin O:n vanhempien kanssa metsälenkillä ja otettiin ämpärit mukaan. Tuloksena nelisen litraa mustikoita, paaaaljon kanttarelleja ja hyvä mieli. :) Oltiin myös veneilemässä kahdestaan O:n kanssa ja ajattelin salaa että nyt se (kosinta) tapahtuu, mutte ei. Pitäisi vain unohtaa koko juttu, niin ehkä jopa yllättyisin sitten kun se todella tapahtuu. Noh, kivaa oli joka tapauksessa!

Mukavaa loppuviikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti