3. elokuuta 2012

Viimeinen vapaa perjantai

vähään aikaan. Tänään noustiin O:n kanssa aikaisin ja aloitettiin päivä siivoamalla. Tulipa taas ihanan puhdas ja siistin näköinen koti! Iltapäivällä laitoin meille hyvää ruokaa, lasagnea salaisella reseptillä. :) Ja hyvää tuli. Myöhemmin käytiin saunassa, jonka jälkeen avattiin yksi Tallinnasta tuotu skumppapullo ja syötiin mansikoita jälkkäriksi. Nam!

Siinä kilistellessä O katsoi minua suoraan silmiin ja totesi hymyillen että "Toivottavasti tulee vielä niitä kauniita päiviä että päästään kahdestaan johonkin mukavaan paikkaan". <3

Nyt illalla oli jo niin pimeä että sain sytyttää ensimmäisen kynttilän. Syksy tulee ja se hieman ahdistaa (onneksi kohta on myös joulu, se on ainoa asia joka saa minut jaksamaan syksyn läpi).
Huomenna pestään mattoja ja käydään ostamassa uudet parvekekukat. Illalla lähdetään käymään Ruissalossa (kansanpuisto). Siellä pitäisi olla koirille tarkoitettu uimaranta jossain. :) Ja siellä on niin kaunista. Onneksi huomiseksi on luvattu aurinkoa ja lämpöä. Sunnuntaina lähden tapaamaan sukulaisia ja koira pääsee mukaan tapaamaan koirakavereita.


Nyt oman kullan kainaloon nukkumaan! Viimeiset lomapäivät menossa. Pitää vain nauttia. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti