5. elokuuta 2012

Onko pakko mennä töihin jos ei halua?

Kesäloma on nyt sitten loppu. Tänään olin sukuloimassa ja siihen menikin sitten koko päivä. Tulin vasta kotiin ja tajusin että huomenna herätyskello herättää 5:45 :´(. Iski ahdistus. Jatkan töitä samassa paikassa kuin keväällä, tosin eri ryhmässä ja eri ihmisten kanssa. Tässä kohtaa voin paljastaa että työskentelen päiväkodissa. ja koko syksy tulee olemaan tätä:
O ei pidä siitä että työskentelen päiväkodissa. olen nimittäin niin poikki työpäivän jälkeen, etten jaksa tehdä muuta kuin töllöttää telkkaria ja nukahtaa sohvalle. Parisuhde ja kodinhoito hieman kärsii...Ainoa asia mikä edes vähän motivoi on raha. Olisin kyllä mieluummin kotona, mutta siitähän ei makseta, valitettavasti.
(ei siitä työstä nyt noin paljon makseta)

Työtä on onneksi vain arkisin aamusta iltapäivään, ja viikonloput ovat aina vapaita. Mutta kuitenkin...seuraava pidempi vapaa saattaa olla vasta joululoma! Lisäksi päivärytmini on muuttunut takaisin normaaliksi nyt kesän aikana, eli nukun pitkään ja valvon myöhään.
mm pitkään nukkuminen <3

Ensimmäinen viikko tulee siis olemaan vaikea kun pitää nousta todella aikaisin ja mennä nukkumaan aikaisin. Lisäksi jännittää mennä töihin näin pitkän tauon jäkleen. Mitä jos en muistakkaan mitä pitää tehdä? Sitäpaitsi lapsetkin ovat tässä ryhmässä aivan eri-ikäisiä kuin keväisessä ryhmässä...

Iik!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti