14. lokakuuta 2012

Lintuhäkki kortteja varten

Törmäsin hääblogeja lukiessani aivan ihanaan ideaan, nimittäin lintuhäkkeihin. Ainakin amerikkalaisilta sivuilta löytyi paljon näitä kortinsäilytyshäkkejä. Eli siis häkkiä käytetään hääpaikalla korttien ja (raha)kirjekuorten säilytyspaikkana. Kas näin:

 Olen pitkään etsinyt suomessa myytäviä häkkejä. Etsystä kyllä löytää pilvin pimein toinen toistaan kauniimpia häkkejä, mutta suomessa niitä myydään tällä hetkellä aika huonosti. Etsyssä itse häkit eivät olisi maksaneetkaan niin paljon, mutta ne postituskulut. Kalliimpaa kuin itse tuote. Nou nou.

Tänään kävin muilla asioilla KodinYkkösessä kun huomasin sisustustuotteiden keskellä tumman lintuhäkin. Melkein juoksin sen luo. Se oli ainoa kappale joten nappasin sen syliin ja huomasin sen olevan täydellinen. Hinta oli aika kova, 45 euroa, mutta ajattelin että ostan sen joka tapauksessa sillä näitä on niin vaikea löytää. Kassalla melkein repesin onnesta kun kassatäti ilmoitti tuotteen olevan myynnissä puoleen hintaan. Siis -50%, me happy! Ja tällaisen toin sitten kotiin tänään:
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti