21. lokakuuta 2012

Sunnuntailöhöilyä ja käheä morsian

Kaaso kävi eilen. Ja voi sitä puheen sorinaa. Mina taisin olla äänessa eniten. Oli ihanaa esitellä kaikki ideat ja ajatukset henkilölle joka vain kiltisti kuuntelee kaikkea. Jospa O:kin kuuntelisi niin kiltisti. :)

Tein meille hyvää ruokaa ja juteltiin teemaväreista, puvusta, kukista. Näytin juhlapaikkoja ja kaaso ihastui samoihin kuin minä. Ihanaa! Näytin myös kutsukorttiehdotuksen ja kaaso tykkäsi. Niin minäkin. Se näytti yhtäkkiä niin hienolta että päätin että siinä meidän kortti on! Pitihän se vielä O:llekin näyttää ja hänkin tykkäsi. Jes! Tuli puhuttua niin paljon että vielä tänäänkin ääni on käheä. :D

Tänään olen katsellut juhlapaikkoja. Sovittiin O:n kanssa että ensi lauantaina katsellaan niitä yhdessä, ja lähetetään niitä tarjouspyyntöjä. Netistä on aika vaikea löytää mitään hintatietoja, joten pakko kysellä suoraan juhlapaikoista että voidaan vertailla.

Mukavaa sunnuntain jatkoa!
P.s. minulla ei vielä ole sitä uusinta häälehteä joka monilla muilla bloggaajilla näyttää olevan. :( Saan sen vasta 24.10 kun se tulee kauppoihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti