Sivut

19. heinäkuuta 2013

-1 v hääpäivä

Tästä se lähtee. Tuntuu jotenkin niin paljon todellisemmalta koko häät nyt kun kirkkokin on varattuna. Ajatella että tänään hääpäivään on tasan vuosi. äskenhän me vasta mentiin kihloihin ja häihin melkein kaksi vuotta. Tässä nyt vähän listaa siitä mitä jo ollaan saatu aikaiseksi:

1. Kirkko

Saatiin varattua Mikaelinkirkko ja vihkiajaksi toiseksi aikaisin, eli klo 16.15. Soitettiin seurakuntasihteerille 7.45, tällöin linjat vielä kiinni (aukeaa klo 8). O kokeili uudestaan n. 7.59 ja sanoi että nyt pääsee jo läpi ja minähän soitin sitten omalla puhelimella saman tien. Ehti soida kerran ennenkuin toisessa päässä jo vastattiinkin. Sihteeri ilmoitti heti että ensimmäinen vihkiaika eli 15.30 oli varattu juuri sekuntteja ennen meitä. Ja mekin soitettiin minuuttia ennenkuin virallinen puhelinaika edes alkaa. Noh, saatiin kuitenkin se ihana kirkko joka haluttiin ja oikein sopiva vihkiaika. Ollaan O:n kanssa tosi tyytyväisiä.

Kuva


2. Juhlapaikka

Ollaan edelleen tosi tyytyväisiä juhlapaikkaan, Dalaskog. Tällä hetkellä mietinnässä miten pöydät järjestetään, mihin karkkibuffet tulee jne.

Kuva
3. Minun sormus

Minun sormus on nyt ollut piilossa täällä kotona huhtikuusta saakka. O uhkasi piilottaa sen jos kokeilen sitä koko ajan, niin piilotin sen sitten itse. Välillä olen sitä sovittanut katsellut salaa. O:lle ei tule uutta sormusta, vain toinen kaiverrus vanhan lisäksi.


4. Minun hääpuku

Yllätys! Kotiutin pukuni keskiviikkona. Ja se on ihana! O lähti sinä päivänä viettämään iltaa bestmanin luo niin sain rauhassa sovittaa pukua oman peilin edessä. Eihän se ihan niin kivaa ollut kun kukaan ei ollut kiristämässä nyörejä. Mutta sainpahan peilata pukuani :) Huomasin vasta kotona repeämän vuorissa nyörityksen alapuolella, mutta sen saa kyllä korjattua. Olisi ehkä vaan saanut vähän hinnasta pois jos olisi huomannut myyjän luona... Tässä pieni kurkistuskuva :)

Anteeksi kamala valaistus, kuvasin pukua salaa vaatekomerossa :D Siellä se roikkuu toistaiseksi. Kivempi kun on kotona, voi kokeilla aina välillä. Ja O lupasi olla kurkkaamatta pukupussiin. Puku saattaa muuttaa O:n vanhempien luo jossain vaiheessa...

5. Pitopalvelu

Nyt kun kirkko on varattu ja aikataulut suht selvillä, voisi pitopalvelun kanssa pitää ensimmäisen palaverin. Yleensähän se pidetään vasta n. 6 kk ennen häitä, mutta kun minulla on niin paljon kysymyksiä ja vastaukset vaikuttavat muuhun suunnitteluun. Pitopalveluna meillä on Liekoranta.

Kuva
6. Koristeet ja kutsut

Näitä askartelen parhaillaan, sen verran iso projekti. Kokeilin tehdä vähän erilaisia kukkia kuin Martha Stewartin ohjeessa. Katsoin netistä kukkien kuvia, piirsin "kaavat" sellaisina kuin ne mielestäni on ja tein oman pään mukaan terälehtien kiinnitykset sun muut. Ja tuli muuten tosi paljon hienompia kuin niistä aikaisemmista.



Kuvista ei kunnolla näe miten hienoja nuo kukat on. Täytyy joskus myöhemmin esitellä nämä ihan yksitellen.

Ja tässä kurkistuskuva meidän kutsu-materiaalista. Tätä ihanaa ruusukartonkia löytyy paljon :)


Kutsuja olisi tarkoitus ruveta leikkaamaan ja väsäämään pian. Jopa kutsujen teksti on valmiina, tosin vain suomeksi. En tiedä olenko kertonut mutta meille tulee kaksikieliset häät ja pitäisi vielä löytää yhtä kiva kutsuteksti ruotsiksi.


Nyt pitäisi vielä

-löytää ja varata valokuvaaja
-ruveta kuntoilemaan
-tehdä mahdollisimman paljon koristeita
-värjätä kankaat ja ommella kaitaliinat
-tehdä koekattaus että tiedetään mitä seuraavaksi hankitaan
-lähettää tarkouspyyntöjä bussifirmoille vieraiden kuljetuksesta

Kyllä sitä tekemistä riittää. Onneksi tässä on vielä vuosi aikaa ja ollaan saatu ne kaikki suurimmat asiat jo tehtyä :)

8 kommenttia:

  1. Teillä on kyllä asiat hyvällä mallilla! Vautsi, eihän teidän tartte ku oottaa et hääpäivä koittaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo. Olen vähän tällainen, kaikki pitää hoitaa mahdollisimman aikaisin. :) Olin melkein jo ostamassa karkkkibuffet-karkkeja valmiiksi (onneksi en sentään ostanut), kun ei millään malttaisi odottaa

      Poista
  2. Hyvin on asiat lähteneet teilläkin rullaamaan eteenpäin :) ihanaa enää vuosi!

    VastaaPoista
  3. Meillä tulee vuosi häihin ensi perjantaina :) Hurjaa miten äkkiä aika menee kun tuntuu, että vasta minua kosittiin! Hääpukua on täälläkin käyty jo katselemassa, kirkko ja juhlapaikka varattuna sekä valokuvaaja ;)

    VastaaPoista
  4. Oo, teillä on kaikki hyvin jo hallussa. :)

    VastaaPoista
  5. Vau, teillä on kyllä hyvin asiat hoidossa. Meillä on sama hääpäivä ja vasta kirkko varattuna :) Mutta onhan tässä hyvin aikaa :D

    VastaaPoista
  6. No, täällä on vähän se ongelma että kirkot menee heti kun ne saa varata. Ja monissa juhlapaikoissa on jo kaksi vuotta etukäteen kaikki viikonloput varattu. Että on pakko olla nopea :) Sormus ja puku löytyi sattumalta näin aikaisin. Mutta parempi niin päin, eipä tarvitse keväällä stressata niitä :)

    VastaaPoista
  7. Ootpa askarrellu kauniita kukkia! Niin ja kiva blogi kaikenkaikkiaan, löysin tänne viimeviikolla ja jään seurailemaan!

    VastaaPoista