Sivut

11. heinäkuuta 2013

Keksejä ja hääpukumietteitä

Olen säilyttänyt hirveän pinon ilmais reseptilehtiä ja leikkelin niistä nyt sitten ne kiinnostavimmat reseptit talteen. Ja jottei se pino jäisi lojumaan taas niin lupasin että jokaista reseptiä kokeilen ja päätän sen jälkeen että säästöön vai pois.

Niinpä leivoin viime viikolla pikkuleipiä oikein urakalla :) Ajatuksena siis sopivatko häihin kahvipöydän tarjottaviksi. Tällaisia tuli:





Keltaisessa laatikossa sulkaasydän-pikkuleipiä. Itse en oikein tykännyt. Laitoin suklaapalan sijaan pätkispalan, mutta maku ei tullut esille. Näistä tuli kuivia. Mutta luulen että vanhemmat ihmiset tykkää. Punaisessa laatikossa kolmen suklaan cookiesit olivat supernamia ja läpinäkuvässä laatikossa olevat kaurakeksitkin olivat tosi hyviä. Viimeisten reseptiä sovelsin laittamalla kuivattuja marjoja sekaan, hyviä tuli.

Näitä nähdään siis meidän kahvipöydässä :)


P.s. Olen lukenut monesta moriamesta joka on ostanut hääpuvun ja sitten ruvennut miettimään että olikohan sittenkään se oikea puku. Ja käynnyt kurkkaamassa ja todennut että onhan se. Noh, minäkin kuulun nyt niihin morsiamiin :) Tosin en itse voi vielä käydä kurkkaamassa pukua, muuta kuin kuvia kännykästä. Ja onhan se puku niin ihana <3

1 kommentti:

  1. Mulla on vieläkin sellainen fiilis, etten tiedä oliko puku paras mahdollinen valinta, vaikka häät on jo tanssitukin. On se nätti, mutta olisiko joku muu sittenkin ollut parempi...

    VastaaPoista