4. helmikuuta 2014

Ensimmäinen murhe häihin liittyen...

Voi itku! Tulipa juuri tieto että bestman ei ehdi opetella/pysty oppimaan? sitä ihanaa Ave Mariaa, jonka olisin halunnut kirkossa soitettavan. Ja tuntuu muuten tosi pahalta. Kun koko ajan olen ajatellut että sen siellä kuulen. Onhan vielä olemassa se toinen kappale jonka bestman ja sulhasen toinen ystävä esittävät, mutta nyt herää epäilys että onnistuuko senkään esittäminen.

Ehkä hölmöä mutta voisin melkein itkeä tämän uutisen takia. Kun harmittaa niin paljon. Suurin pelko on ettei edes tuota toista kappaletta esitetä ja on pakko valita joku virsi. Ja virsiähän meille ei tule! Sitten vaikka mieluummin 15 min vihkiminen ilman mitään musiikkia (paitsi marssit).

Tässä vielä nuo kappaleet2 kommenttia:

  1. Ota yhteyttä vihki kirkkoon, kysy osako kukaan kirkon kanttori soittaa tätä kappaletta? Jos ei Ota yhtyttä musiikki konservatorioon. Opiskelijan voi saada ihan edulliseen hintaan soittamaan tuon kappaleen. Vai olisiko ollut tärkeää että kappaleen olisi juuri soittanut bestman vai riittääkö että se vaan soitetaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis olisi ollut ihanaa jos juuri bestman olisi soittanut sen. Kanttorin saamme tietää vasta toukokuussa, joten ennen sitä ei oikein voi tehdä mitään. Enkä tiedä, haluanko sitten kanttorin soittavan tuon kappaleen...

      Poista