16. helmikuuta 2014

Karkkibuffet

Ajattelinpa esitellä meidän karkkibuffetin kun kaikki kulhot alkaa olla kasassa ja karkitkin päätettynä. Tämähän oli siis varmaan ensimmäinen asia joka päätettiin heti kihlautumisen jälkeen :D

Tässä nämä purkit ja mitä mihinkin tulee. Alemmassa kuvassa kaikki purkit.Tulevat appivanhemmat lupasivat tuoda meille erikokoisia pölkkyjä mökiltä, niin saadaan nuo kulhot vähän eri tasoille.Ja tässä osa jo ostetuista karkeista. Kyllä, minä olen nyt jo ruvennut hamstraamaan. En budjetoinut karkkibuffetia varten erikseen rahaa, kun ei vielä silloin aikoinaan tiedetty paljonko karkkeja halutaan ja mitä purkit tulee maksamaan. Joten pikkuhiljaa näitä nyt ostelen.


Mietin nyt vain että mahtaakohan nuo paperikarkit mahtua tuohon yhteen purkkiin, vai pitäisikö käydä ostamassa hiukan isompi. Paperikarkkeihin ajattelin ostaa noiden kuvassa näkyvien lisäksi ainakin hopeatoffeeta, fazerin parhaita ja jotain muuta.

Vielä en ole päättänyt kumpaan  vieraat saa laittaa karkkeja: näihin kakkupaperista tehtyihin tötteröihin vai noihin ihaniin pikkupusseihin. (Pusseihinhan mahtuu paljon enemmän karkkia, mahtuukohan jopa liikaa..?)
Ja kun nyt karkeista puhutaan niin voisin samalla esitellä meidän vieraslahjakarkit. Monet ovat ilmeisesti sitä mieltä että vieraslahjat on turhia, ja etenkin jos on karkkibuffet niin vieraslahjaksi ei ainakaan karkkia. No, meilläpä mennään hieman perinteisemmällä linjalla. Eli vieraslahjat ja vielä karkkina. Koetaan tämä nyt sellaisena pienenä, mukavana yksityiskohtana.


Bongasin nämä jostain amerikkalaiselta sivulta ja yritin netistä metsästää, mutta postitus olisi maksanut tuotetta enemmän. Järkyttäviä hintoja. Siksi olinkin ikionnellinen kun näitä alkoi ilmestyä suomen kauppoihin noin vuosi sitten.

Nyt odottelen Hulluja Päiviä ja Mammuttimarkkinoita että saadaan osa karkeista ostettua edullisesti. Ja lupasi tuo sulho että voidaan poiketa tuolla Urjalan makeistukulla kun matkataan pitopalvelun luo hääruokia maistelemaan jossain kohtaa keväällä.

Tuleekos muille karkkibuffet? Jokos alkaa astiat olla kasassa/karkit päätettynä?

1 kommentti:

  1. TUleehan se karkkibuffa! Ja, kyllähän osa karkeista on jo päätetty. mm. vadelma- ja lakuveneitä. Astiatkin löytyy likipitäen kotoa, muiden asioiden kautta. Osa on toiminut sisustusesineiden roolissa aiemmin.. :)

    VastaaPoista